fbpx

Reality serija Bear Grylls: Misija Preživljavanje

Doma TV…

12-dnevna misija Bear Grylls: Misija Preživljavanje

Bear GryllsNa ekrane Doma TV-a od ponedjeljka, 31. kolovoza stiže reality serija ‘Bear Grylls: Misija Preživljavanje‘ koja donosi 12-dnevnu pustolovinu preživljavanja u kišnim šumama Kostarike pod vodstvom legendarnog stručnjaka za preživljavanje Beara Gryllsa.
U uzbudljivoj reality seriji Bear Grylls: Misija Preživljavanje osmero slavnih kreće na 12-dnevnu misiju preživljavanja kakvu još nisu doživjeli. Da bi ostali živi, moraju naučiti kretati se izazovnim terenom, graditi sklonište, zapaliti vatru i jesti hranu koju nalaze u prirodi. Ali to nije samo preživljavanje najizdržljivijih jer Bear traži mnogo više od osmero slavnih. Žilavost, sposobnost da izdrže sve muke i da brzo uče preduvjeti su koje slavni kandidati moraju ispuniti, a na kraju svakog programa, Bear će eliminirati jednu osobu. Na kraju serije ostaju tri finalista od kojih će samo jedan biti izabran kao pobjednik te velike pustolovine. Kandidati će se spuštati niz divlje vodopade, prelaziti opasne brzace, gacati kroz močvare i jesti štakore i škorpione u epskoj pustolovini u kišnim šumama Kostarike.
Ekipu slavnih čine glumci i rođaci Emilia Fox i Laurence Fox, pjevač i glumac Max George, dvostruka olimpijska pobjednica Dame Kelly Holmes, TV voditeljica i pjevačica Jamelia, komičar Tom Rosenthal, DJ, model i TV voditeljica Vogue Williams i bivši engleski ragbijaš Mike Tindall. Bearu će na tlu pomagati njegovi pouzdani vođe ekspedicija, alpinistica i stručnjakinja za preživljavanje Megan Hine i bivši komandos Scott Heffield.

Foto: Press