fbpx

Boris Đurđević: Pjesmom Maskenbal želio sam pokazati sebe, ono što najbolje znam

Novi singl…

Boris Đurđević i Ivana Lovrić snimili su video spot za novi singl ‘Maskenbal’, kojim predstavljaju vrući hit za hladne dane!

Boris Đurđević– Ovom pjesmom želio sam pokazati sebe, ono što najbolje znam, a to je dobar stari zvuk Colonije u novom, modernom ruhu. Ispričao sam priču s kojom se svatko može poistovjetiti, a uz moderno upakirano zvukovlje i saksofon kojeg je fenomenalno odsvirao Ivica Premelč. Htio sam unijeti dašak romantike i mistike u ove sive dane. Garantiram, željet ćete slušati Maskenbal još, još i još! – izjavio je Boris Đurđević na snimanju spota.
Na nekoliko lokacija unutar preuređenog hotela jučer je održano druženje ekipe grupe Colonia te snimanje video spota za novi singl ‘Maskenbal‘. Pod redateljskom palicom legendarnog Darka Drinovca s kojim grupa Colonia uspješno surađuje već deset godina, snimljena je misteriozna i slojevita priča o licima i naličjima ljudi u intimnim odnosima, posebno kada se nađu u svoja četiri zida, daleko od pogleda javnosti.
Boris ĐurđevićIvana Lovrić unijela je upečatljivu energiju i scenski nastup u spot, a posebno se istakla u plesnim dionicama sa svojim plesačicama: Valentinom Šenjug i Petrom Vidaković u izvrsno osmišljenoj koreografiji koju potpisuje Neven Ivić. U spotu se pojavljuje i varaždinski maneken David Cesarec, a cjelokupno snimanje odvijalo se pod budnim okom menadžera grupe Colonia Ivice Sentea.
A na setu Ivana nije krila svoje dobro raspoloženje:
– Ovo je prvi put da surađujem s Darkom Drinovcem i oduševljena sam. Čovjek je apsolutni mag iza kamere, iz mene je izvukao ono najbolje i osjećala sam se fantastično!
Već prvi taktovi pjesme otkrivaju da novi singl odiše nekim starim, gotovo nostalgičnim zvukom grupe Colonia i posebnom atmosferom koja će slušatelje voditi u neke bolje dane.
– Boris je napravio pjesmu koja je nešto posebno. Ne mogu je prestati pjevati – dodala je Ivana.
Singl izlazi idući tjedan u izdanju izdavače kuće Croatia records te će se moći preslušavati, ali i kupiti na online glazbenim platformama iTunes, Deezer, Spotify i Google Play.

Foto: Press