Cedevita na Rogli slavila protiv ruskog Eniseja
By redakcija On 28 kol., 2017 At 09:58 AM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Pripreme…

Jure Zdovc, Cedevita– Zadovoljan sam pobjedom jer kod mene je bitno da se uvijek traži pobjeda. Sigurno su teške noge ali to nema veze jer imamo kvalitetu, iako nemamo dosta igrača iz rostera pa moramo kombinirati. Nije bilo loše nakon ovih 5, 6 dana priprema, držim da igrači polako shvaćaju što ja tražim od njih. Taktički mladi igrači imaju dosta rezerve, stariji to brže povezuju. Iskreno nije bilo loše i zadovoljan sam pobjedom – rekao je nakon utakmice trener KK Cedevita Jure Zdovc.
Nakon šest dana na Rogli u Sloveniji KK Cedevita je odigrala prvu pripremnu utakmicu. CedevitaIzabranici trenera Jure Zdovca slavili su protiv ruskog Eniseja iz Krasnojarska rezultatom 74:68 (26:15, 41:40, 56:52). Utakmicu je otvorila startna petorka Cherry, Perković, Bajo, Nichols i Stipanović. Na klupi su bili Katić, Musa i Žganec, uz goste na pripremama Smajlagić, Slavica, Kaštropil i Miro Bilan koji čeka inozemni angažman. Zbog lakše ozljede pauzirao je Antonio Jordano koji je na Rogli. Džanan Musa priključio se nakon reprezentativnih akcija s BiH, a za par dana stižu Murphy i Johnson, Ukić, Krušlin i Ramljak čekaju Eurobasket s Hrvatskom. U Zagrebu po posebnom programu treniraju Arapović i Buljević. Zbog silnih startnih izostanaka ova pobjeda je tim zvučnija, ponajprije jer je Enisej odigrao već niz utakmica i dugo je na pripremama, sa Zabianom Dowdelom, Anthony Hillardom ili Octaviusom Ellisom između ostalih. Večeras je za Ruse najviše zabio Zakharov, 16 koševa.
Cedevita: Smajlagić-, Cherry 13, Katić 5, Nichols 14, Perković 3, Slavica 2, Musa 8, Bajo 3, Žganec 5, Stipanović 14, Kaštropil-, Bilan 7

Foto: Press

comment closed