fbpx

Cro Cop: Zlostavljanje životinja je neprihvatljivo

Nježna strana boraca…

Cro Cop priključio se kampanji Biraj svoje bitke! azila Dumovec i Prijatelja životinja…

Cro Cop– Jako mi je drago da sam sudjelovao u ovoj kampanji, a malena Elsa je preslatka. Zlostavljanje životinja je neprihvatljivo ponašanje i zato sam podržao kampanju azila Dumovec – rekao je Mirko Filipović. Cro Cop je spasio više pasa. Vlasnik ih je nekoliko, a sad se priključio kampanji Biraj svoje bitke!  azila Dumovec i udruge Prijatelji životinja kojoj su se priključili neka od najpoznatijih hrvatskih borilačkih imena. Osim Filipovća, u kampanji su i drugi borci koji nastupaju na predstojećem Gloryjevom spektaklu u Zagrebu. A to Cro Copsu – Mladen Brestovac, Igor Jurković i Mladen Kujundžić. Borci su snimili kampanju te pozirali sa psima spašenima od zlostavljanja koji su trenutno smješteni u azilu Dumovec a kampanja počinje početkom ožujka.
Borcima koji se trenutno intenzivno pripremaju za veliki Glory borilački spektakl koji će se održati 8. ožujka i održavaju i dva treninga dnevno, nije bilo teško odvojiti vrijeme i podržati ovaj plemeniti cilj. Nadaju se da će svojim primjerom ukazati na to da je zlostavljanje životinja neprihvatljivo.
Psi koji su sudjelovali u kampanji su uživali u pažnji boraca, a kroz kampanju im se povećava šansa da će ih netko prepoznati kao svog idealnog kućnog ljubimca. Mirko Filipović je u naručju držao malenu Elsu koja je u poznim godinama ostavljena pred skloništem, i ustanovljeno je da je zlostavljana. Cro Cop je osvjedočeni ljubitelj životinja, velik broj je spasio sa ulice, a i sam je vlasnik nekoliko pasa. – Ne kaže se uzalud da su psi najbolji čovjekovi prijatelji. Oni čovjeka neće nikada razočarati, ne znaju se pretvarati, kad gazda dođe kući, raduju mu se. Napušteni psi slome mi srce, najradije bih sve udomio – kaže Mirko Filipović.
Mirko FilipovicMladen Brestovac se na snimanju družio sa Thorom, psom spašenim od zanemarivanja, a ova dva velika momka su se vrlo brzo sprijateljila. Zahvaljujući kampanji, Thor ima velike šanse pronaći udomitelje, a za to može zahvaliti Mladenu Brestovcu.
Igora Jurkovića niti dva treninga dnevno niti loši zimski uvjeti nisu obeshrabrili da dođe podržati kampanju azila Dumovec ‘Biraj svoje bitke!’. Ovaj snažan borac se raznježio kad je u ruke primio malenu umiljatu Floru koja je spašena od zlostavljanja, te mu nikako nije bilo jasno zašto bi netko ozlijedio tako maleno stvorenje.
Mladen Kujundžić je za potrebe snimanja doputovao iz Rijeke i usprkos intenzivnim treninzima pronašao vremena podržati ovaj plemeniti cilj. Ringo, pas koji je zaprimljen kao štene u azilu i već nekoliko godina čeka novi dom se brzo opustio pokraj smirenog Mladena, te mu je na kraju snimanja dao i šapu.

Foto: Press