CSI: Prva sezona najpoznatije kriminalističke serije na malim ekranima
By redakcija On 11 srp., 2018 At 11:26 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

Serija…

Od 14. srpnja na Doma TV-u – CSI!

CSIDoma TV na male ekrane od 14. srpnja 2018. godine donosi prvu sezonu popularne kriminalističke hit serije ‘CSI‘. Smještena u ozračju sumornih, neonskih ulica Las Vegasa, ova dugovječna uspješnica prati elitnu ekipu forenzičnih istražitelja, kojima je na čelu detektiv Gil Grissom. Svaki slučaj ova ekipa rješava pomoću forenzičkih dokaza koji ih dovode do krajnjega zaključka, je li riječ o ubojstvu ili nesretnom slučaju.
O seriji CSI: Las Vegas je grad koji živi dan i noć, a tamo kriminal nikada ne spava. To je grad instant-uspjeha, u kojem sreća i tuga dolaze preko ruleta, krcat posjetiteljima koji su laka meta različitih vrsta zlikovaca, koji su uvjereni da je Las Vegas meka kriminala i da nikada neće biti uhvaćeni. Na njihovu veliku žalost, tu je odjel policije, CSI tim koji svoju noćnu smjenu odrađuje predano i učinkovito, kvareći planove pokvarenjacima, prevarantima, odmetnicima i ubojicama.
Prvo, originalno izdanje ove kriminalističke drame o rješavanju zločina forenzičkim procedurama nesumnjivo je redefiniralo žanr krimi serija. Serija koja je inspirirala dva dugovječna spin-offa, nije samo još jedan dobar TV proizvod. Naime, ona je i globalni fenomen. Prva je uvela mješavinu znanosti i policijskih postupaka i time nanovo oblikovala žanr televizijske kriminalističke serije. Novi polet dali su joj pridošlice u ekipu, Ted Danson, dobitnik Emmyja i Elisabeth Shoe i nakon toga gledanost je probila sve rekorde.
Prvu sezonu najpopularnije kriminalističke serije svih vremena, ‘CSI’, ne propustite pratiti od 14. srpnja na Doma TV-u!

Najvažnije nagrade:
EMMY AWARDS:
– 2002. – nagrada za najbolju šminku u seriji
– 2003. – nagrada za najbolju obradu zvuka u seriji
– 2006. – najbolja kinematografija za seriju snimanu single-camerom
– 2007. – najbolji miks zvuka za dramsku seriju
– 2010. – najbolja kinematografija za jednosatnu seriju
– 2010. – najbolji specijalni vizualni efekti za seriju

PEOPLE’S CHOICE AWARDS
– 2003.-2006. – nagrada za omiljenu dramsku TV seriju

TV GUIDE AWARDS
2001. – nova serija godine

ASCAP Awards
– 2006. – top TV serija
– 2009. – top TV serija
– 2013. – top TV serija

Foto: Press

comment closed