fbpx

Talijanski tenor Andrea Bocelli i Ed Sheeran snimili duet

Perfect…

Nakon obrade svog velikog hita ‘Perfect’ s R&B divom Beyoncé, slavni britanski pjevač istu je pjesmu otpjevao i u suradnji s talijanskim tenorom koji će uskoro nastupiti u Zagrebu

Ed Sheeran, Andrea BocelliU blagdanskom ozračju ne postoji bolje vrijeme za obiteljsko okupljanje, odlično raspoloženje, neke stare, ali i neke nove klasike. A da bi ovaj prosinac bio još posebniji pobrinuli su se pjevačke superzvijezde Ed Sheeran i Andrea Bocelli, koji su ovih dana lansirali obradu velikog Sheeranog hita Perfect.
Iako objavljena prije tek nekoliko mjeseci pjesma Perfect je ubrzo osvojila vrhove glazbenih ljestvica, a uspjeh je doživjela i njena verzija pod nazivom The Perfect Duet koju je Sheeran otpjevao s Beyoncé. Stoga ne treba sumnjati da jednaku reakciju publike očekuju i obrada u izvedbi glazbenih divova čiji su glasovi doprli u sve krajeve svijeta. Mnogi očekuju da će ovaj duet postati božićni broj 1 na obje strane Atlantika, a sam Sheeran poručio je da ga je zamislio kao lijep božićni poklon namijenjen ponajprije generaciji svog oca. Također je otkrio da će Bocelli svoj dio izvesti na talijanskom, što će pjesmi dati pomalo tradicionalan duh.
Andre BocelliKao ni za Sheerana, ni za Bocellija ovo nije prva suradnja s pjevačkim velikanima. Talijanski tenor, koji za nekoliko mjeseci stiže u Zagreb povodom Međunarodnog dana žena, u svojoj bogatoj karijeri snimio je brojne duete od kojih je možda najpoznatiji svevremenski hit Time to Say Goodbye sa sopranisticom Sarah Brightman. Pred hrvatsku publiku vraća se nakon tri godine s repertoarom koji će, siguran je organizator zagrebačkog koncerta, oduševiti sve:
– Ovo nije prvi Bocellijev nastup pred hrvatskom publikom koja ga pamti isključivo prema veličanstvenim nastupima, stoga ne sumnjamo da nas čeka vrhunsko glazbeno iskustvo. Također, predstavnici menadžmenta Andree Bocellija na našem sastanku u Londonu najavili su brojne nove zanimljive projekte za iduće dvije godine, tako da uzbuđenja neće nedostajati. Veselimo se ožujku u zagrebačkoj Areni – izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.
Ulaznice za Bocellija u zagrebačkoj Areni mogu se nabaviti na www.eventim.hr po cijeni već od 299,00 kn.

Foto: Press