Hrvatska uživo od srijede ponovno u novome/starome terminu
Piše: redakcija On 2 sij., 2017 At 01:02 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Na malim ekranima…

Hrvatska uživo

Hrvatska uživo– Emisija se bavi tekućim događajima u Hrvatskoj te prati zbivanja od politike do kulture, školstva, crne kronike, prometa i servisnih informacija – ističe voditeljica projekta Hrvatska uživo Maja Sever.
Hrvatska uživo jedna je od prepoznatljivih emisija Hrvatske radiotelevizije koju u trinaestoj sezoni emitiranja gledatelji Prvoga programa Hrvatske televizije od srijede mogu ponovno pratiti u novome/starome terminu od 17.20 sati. Termin je to u kojemu se emisija emitirala posljednjih trinaest godina. Koncepcija ostaje ista.
Voditeljica projekta Hrvatska uživo Maja Sever dodaje kako je oblik u kojemu se za svakoga gledatelja može nešto pronaći i više nego uspješan, pa je i zanimanje gledatelja, bez obzira na promjene termina, uvijek ujednačeno.

Hrvatska uživo

Tema dana, izravna javljanja s terena, priče i reportaže i dalje ostaju zaštitni znak Hrvatske uživo jednako kao i urednička ekipa kojoj su na čelu Maja Sever, Sanja Mikleušević Pavić, Andreja Arežina Grgičević, Petar Vlahov, Lela Knežević i Matko Bušelić te brojni izvjestitelji. Redateljica je emisije Mirena Stijačić.

Foto: Press – Krasnodar Peršun za HRT

comment closed