fbpx

Glazbena čarolija Danijele Martinović očarala Lisinski

Zagreb…

Dvosatni koncert bio je presjek karijere Danijele Martinović

Danijela MartinovićPrepuna koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog više je od dva sata pjevala u glas s Danijelom Martinović te njenim gostima Petrom Grašom, Izabelom Martinović i Gellato Sisters. Koncertna turneja Neopisivo održala se u organizaciji Zaklade „Hrvatska za djecu“. Prikupljena su sredstva za Hrvatski savez za rijetke bolesti.
– Rijetki inspiriraju! Ostavi trag! To je krilatica saveza i mi smo zaista bili inspirirani i poželjeli ostaviti trag. Danijela MartinovićNovorođenački probir je konačni cilj naših aktivnosti. Naime, testiranje sve novorođene djece odmah po rođenju na rijetke bolesti obvezatna je mjera zdravstvene zaštite od 1979 god. zahvaljujući kojoj su spašeni životi više od 500 djece. Nadamo se da ćemo prikupljenim sredstvima omogućiti uključivanje većeg broja rijetkih dijagnoza u obvezno testiranje jer jedino pravodobnim postavljanjem dijagnoze i početkom liječenja možemo spriječiti trajne posljedice na Danijela Martinovićzdravlje oboljelog djeteta a ponekad i smrt! – izjavila je Upraviteljica Zaklade Renata Gubić.
Dvosatni koncert bio je presjek karijere Danijele Martinović. Nezaboravno glazbeno druženje započelo je pjesmom „Jednu za ljubav“, a nastavilo se nizom hitova i bogate Danijeline karijere. Poseban trenutak bila je i izvedba pjesme Svileni koju je Danijela pjevala uz Gelato Sisters, a čijom je izvedbom obilježeno 30 godina ovog hita uz koji smo svi odrasli. Poseban gost koncerta Petar Grašo hitovima je podigao publiku na noge, a zajedničkom izvedbom pjesme Najdraže moje Danijela i Petra rasplakali su mnoge u publici. Poseban dar koncerta bio je nastup Danijeline sestre Izabele koja je emotivnom posvetom odala priznanje sestri. Kroz program nas je vodila Ljiljana Vinković.

Foto: Press – Filip Popović/Marko Lorenzi Baslov