fbpx

Farma: Prve svađe zbog hrane

Show…

Prve svađe zbog hrane – Misliš da si pametan? Jesi stariji, ali nisi pametniji!

FarmaČini se kako pitanje hrane postaje najčešći uzrok prepirki među farmerima.
– Ne možemo se prežderavati ljudi, nemamo dućan! – govorila je Maja M. farmerima.
Gazda Frane dotaknuo se Lucijinog kuhanja napomenuvši joj da skuha više hrane na što mu je Lucija odgovorila da joj onda mora dati i više namirnica. Frane je i dalje krivicu svaljivao na nju zbog čega se razvila prepirka između njih. Luciju je to pogodilo te je iz kuće izašla u suzama.
– On samo digne ruke u vis i hoda i bez veze lupeta! – tješio ju je Jasmin.
Dok je Maja P. Frani pokušala objasniti da prvo treba ograditi farmu da bi se životinje mogle pustiti na ispašu, Frane ju je upozoravao da se ona u to ne treba miješati jer to nije njezin zadatak. – S čim ti imaš veze? Ti nemaš veze ni s čim! – odvratila mu je Maja P. i dodala:
– Misliš da si pametan? Jesi stariji, ali nisi pametniji!.
FarmaFarmere je danas posjetio mentor Joža. Zajedno s prvim ovotjednim gazdom Franom Joža je krenuo u obilazak farme te Frani dao upute što trebaju napraviti kako bi farmu doveli u red. Nakon Jožinog odlaska Frane je farmerima dijelio zadatke, no Edita je ostala zbunjena jer, nakon što se Frane tri puta predomislio, nije više bila sigurna što da radi. Farmeri nisu baš zadovoljni Franinim gazdovanjem, a to su počeli i iskazivati.
– Jednostavno se ne snalazi kome dijeli poslove tog momenta! – kazala je Štefica.
Farmerima je danas uspjela pobjeći krava pa su u potragu za njom krenuli Jasmin i Ivan. Jasmin ju je dozivao, ali uzalud.
– Ne krivim nikoga. To je naša kompletna nepažnja, znači cijele ekipe koji smo bili oko nje. Trebali smo obraćati više pažnje – rekao je Ivan.
– Vjerojatno je otišla zbog upaljenog vimena – zaključio je Jasmin.
Kako će se odnosi među farmerima dalje razvijati i hoće li im dalje bježati životinje ostaje nam za vidjeti u narednim epizodama showa Farma!

Foto: Press