fbpx

F&B acrobatics: Ovo što mi radimo, ne može se raditi kod kuće!

Supertalent…

Zapanjujući nastup osigurati će dvojac iz Ljubljane, Filip Kržišnik i Blaž Slanič, pod natjecateljskim imenom kao F&B acrobatics

acrobatics– Došli smo napraviti neko ludilo. Mi smo talenti, akrobati, gimnastičari, penjemo se, radimo sve ekstremne sportove i tu smo da pokažemo nešto novo! Ovo što mi radimo, ne može se raditi kod kuće! Pazite se! – tvrdi dvojac F&B acrobatics.
Nakon što je prva epizoda najpopularnijeg showa na svijetu osvojila gledatelje, ove nedjelje gledatelje očekuje još uzbudljivija epizoda Supertalenta. Vidjet ćemo brojne glazbenike, pjevače i plesače koji će oduševiti žiri, ali i one čiji nastup im se nikako neće svidjeti.
acrobaticsZapanjujući nastup osigurati će dvojac iz Ljubljane, Filip Kržišnik i Blaž Slanič, pod natjecateljskim imenom kao F&B acrobatics.
– Volimo izazove, biti kreativni i zabavljati se. Točka koju pripremamo bit će ludilo. To bi mogli objasniti kao spoj ljudskih tijela i moderne tehnologije.
Njihov nastup izazvat će ovacije publike, a žiri će potpuno ostaviti bez teksta.
– Ovo je suludo, van svake pameti! – oduševljeno će komentirati žiri.
U drugoj epizodi Supertalenta vidjet ćemo i nastup četrnaestogodišnjeg Angela Šveca, čiju smo stariju braću Street Brotherse pratili u prošloj sezoni. Angelo će, kao i njegova braća, prezentirati elemente streetworkouta na pozornici Supertalenta i ostaviti žiri u čudu.
– Ja mogu raditi neke stvari koje moja braća ne mogu! – otkriva Angelo koji se nada da će dogurati dalje od svoje braće u prošloj sezoni showa.
Kako bi mu pružio maksimalnu podršku, stariji brat Daniel bit će mu pratnja u backstageu, a Martina, sjetivši se nastupa njegove braće, pozvat će i brata na pozornicu, kojega će potom Maja zamoliti da skine majicu i pokaže svoje trbušne mišiće.
Što nas sve očekuje u drugoj epizodi, ne propustite doznati ove nedjelje u 20.00 sati na Novoj TV!

Foto: Press