Hrvatska najbolja na turniru u Francuskoj, slavila i protiv Litve
By redakcija On 10 kol., 2017 At 10:32 AM | Categorized As Događanja, Sport, Sportske minute | With 0 Comments

Pripreme…

Hrvatska seniorska reprezentacija slavila je i protiv Litve rezultatom 82:80 u drugoj pripremnoj utakmici u Francuskoj

Hrvatska– Zaslužena pobjeda. Vodili smo 40 minuta. Na kraju je utakmica bila zanimljiva, prije svega našim greškama. Obje utakmice ocjenjujemo pozitivno. Došli smo do važnih saznanja i smatram da će nam pomoći u daljnjim pripremama pred EuroBasket – rekao je nakon utakmice pomoćni trener hrvatske reprezentacije Ivica Skelin.
Izabranici trenera Petrovića nakon Francuske, slavili su i protiv Litve rezultatom 82:80 u sklopu priprema za EuroBasket 2017.
Najbolji u redovima Hrvatske bili su Dario Šarić s 28 poena i 9 skokova te Bojan Bogdanović koji je ubacio 21 poen uz dva skoka i tri asistencije. Hrvatska se nakon ovih pripremnih utakmica vraća u Hrvatsku, nakon čega kreće prema Opatiji gdje ju od 12. do 14. kolovoza očekuje HEP Međunarodni turnir Opatija 2017.
– Dvije pobjede. Najvažnije je da se trenira, rezultat nije važan. Najvažnije je da smo imali tu rotaciju i da su svi osjetili igru. Preostaju nam još četiri utakmice prije samog Europskog prvenstva i onda slijedi ono najbitnije – rekao je Marko Popović.

Foto: Press HKS

comment closed