fbpx

Hrvatska reprezentacija otputovala na uzvratni susret s Njemačkom

Zagreb…

Hrvatska– Trebalo nam je u startu možda malo više hrabrosti, međutim ono što smo pokazali tijekom cijele utakmice, borbenost i fanatičnost, mislim da je to nešto na što svi moramo biti ponosni. Mislim da će nas pokušati slomiti u prvom poluvremenu, ali ako ih mi uspijemo održati u egalu, onda će ta utakmica biti vrlo ozbiljna. Igrat će Marina Glavan koja nije igrala u prvoj utakmici, a koja nam je bitan igrač u svim fazama. Mislim da moramo bolje odigrati napad s igračem više, tu smo imali nekakav lom. Isto tako, s igračem manje smo se dogovarali kako i dogovorit ćemo se kad vidimo video – rekao je Nenad Šoštarić, izbornik ženske seniorske reprezentacije.
Ženska seniorska reprezentacija otputovala je u utorak, 4. lipnja u prijepodnevnim satima u njemački Hamm gdje je u srijedu, 5. lipnja očekuje uzvratni susret s Njemačkom u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. Utakmica je na rasporedu u 18:45 sati u Westpress Areni u Hammu.
U prvom susretu, odigranom u Koprivnici u nedjelju, 2. lipnja, Hrvatska je odigrala neriješeno i utakmicu s Njemačkom završila rezultatom 24:24 (11:10).

Foto: Press