fbpx

Hollywoodska zvijezda Idris Elba nastupio kao DJ u Dubrovniku

Dubrovnik…

Idris ElbaPoznati glumac Idris Elba, posjetio je Dubrovnik uoči svog nastupa na posljednjem danu Dubrovnik Electronic Festivala. Iako je ljubav prema glazbi u posljednje vrijeme zamijenio glumom i snimanjem filmova, samo za posebne klubove i festivale Elba prihvaća nastupe i svira.
Idris Elba, priznati Hollywoodski glumac i DJ samo za posebne angažmane, odabrao je Culture Club Revelin kao poseban klub u kojem je puštao svoj set. Poznat je po ulozi u seriji ‘Doušnici’ HBO-a, Pacific Rim, kriminalističkoj seriji Luther u kojoj je igrao glavnu ulogu, te filmskim ostvarenjima u Star Trek Beyond, Prometeju, Thoru…
Trenutno snima i prvi film pod svojom redateljskom palicom, a zanimljive su priče i o mogućnosti prvog crnog James Bonda, koji bi upravo ovaj glumac trebao postati.
DU-EL FEST koji se od 18.-22. srpnja održavao u klubu u Dubrovniku pokazao se kao odličan festival koji je ponudio pet dana vrhunske zabave uz najbolje svjetske DJ-e. Ljetni program u poznatom klubu se nastavlja i dalje, uz nova poznata glazbena imena i svjetske produkcije koje ovo ljeto Dubrovnik svrstavaju u najpoželjnije destinacije kako za odmor, a tako i za zabavu.

Foto: Press