fbpx

Kako se izvući s ubojstvom? Ubojstvo, prijevara, strah, krivnja…

Serija…

Kako se izvući s ubojstvomDoma TV od 22. svibnja 2018. godine svojim gledateljima donosi novu uzbudljivu seriju ‘Kako se izvući s ubojstvom‘ koja se vrti oko ambicioznih studenata prava i njihove briljantne i tajanstvene profesorice i braniteljice. Ona se umiješa u ubojstvo koje bi moglo uzdrmati cijelo sveučilište i promijeniti njihove živote.
O seriji Kako se izvući s ubojstvom:
Ubojstvo, prijevara, strah i krivnja spajaju profesoricu sa Sveučilišta Middleton Annalise Keating (Viola Davis) s njezinim dugogodišnjim suradnicima Frankom Delfinom, Bobbie Winterbottom i njezinim studentima. Ali kako ekipa pokušava nastaviti sa životom i usredotočiti se na klijente, njihove prošlosti i dalje ih proganjaju, dok Annalise i njezina klika nastoje svoje tajne zadržati skrivenima. Odnosi će biti nagrizeni, životi će gubiti kontrolu, a šokantni novi misteriji preokrenut će njihove živote.
Kako se izvući s ubojstvomAnnalise Keating (dobitnica „Oscara“ Viola Davis) sve je što možete očekivati od profesorice kaznenog prava – briljantna je, strastvena, kreativna i karizmatična. Također je sve što ne očekujete – seksi, glamurozna, nepredvidljiva i opasna. Annalise je neustrašiva na sudu kao i u učionici, a kao braniteljica predstavlja prekaljene i nasilne zločince, ljude koji su počinili sve, od pronevjere do paleža i ubojstva, i učinit će gotovo sve da ih oslobodi. Na površini se čini da Annalise ima sve, uspješnu karijeru i vjernog muža Sama (Tom Verica), ali njezin odnos s filadelfijskim detektivom Nateom (Billy Brown) prisilit će je da se suoči s neočekivanim tajnama o svom životu.
Svake godine Annalise odabere grupu najpametnijih i najdarovitijih studenta da rade u njezinu odvjetničkom uredu. Studenti koji se natječu za taj poželjni položaj su Wes Gibbins (Alfred Enoch), naivan i drag dečko iz susjedstva koji je nedavno prihvaćen s liste čekanja, Michaela Pratt (Aja Naomi King), samouvjerena i ambiciozna radoholičarka koja ne zna odustati, Connor Walsh (Jack Falahee), lukavi i sofisticirani srcolomac koji je naviknut dobiti sve što poželi, Laurel Castillo (Karla Souza), tiha i osjećajna idealistica koju je lako podcijeniti i Asher Millstone (Matt McGorry), razmaženi sveznalica koji se rodio u svijetu vrhunskog obrazovanja i članstva u klubovima. Studenti odgovaraju dvama Annaliseinim vjernim suradnicima, Franku Delfinu (Charlie Webber), lokalnom dečku koji je preokrenuo svoj život i Bonnie Winterbottom (Liza Weil), dragoj i pronicljivoj timskoj igračici sa skrivenom oštrinom.
U prvoj sezoni Wes se petlja sa svojom tajanstvenom susjedom Rebeccom (Katie Findlay) nakon što ona postane glavna osumnjičena za ubojstvo lijepe studentice. Annalisein rad na Rebeccinu slučaju dovest će u pitanje vrijednosti, mišljenja i snove njezinih studenta dok im bude otkrivala mračne tajne zakona i američkog pravnog sustava. Ali isplatit će se. Posao kod Annalise prilika je života koja može zauvijek promijeniti živote njezinih studenata, a upravo će se to dogoditi kad upletu u zavjeru o ubojstvu koje će potresti cijelo sveučilište.

Kako se izvući s ubojstvom – uloge:
Viola Davis….. Annalise Keating
Billy Brown….. Nate
Alfred Enoch…..Wes Gibbins
Jack Falahee…..Connor Walsh
Katie Findlay….Rebecca
Aja Naomi King…Michaela Pratt
Matt Mcgorry…..Asher Millstone
Karla Souza……Laurel Castillo
Charlie Weber….Frank Delfino
Liza Weil……..Bonnie Winterbottom

Foto: Press