fbpx

Uključi se u LIVE: Tko će osvojiti 10 tisuća kuna?

Enter….

Tko će se prije vratiti iz Amsterdama i osvojiti 10 tisuća kuna?

10 tisuća kuna– Dva tima izabrana na temelju najboljih prijavljenih videa saznali su tek na aerodromu tajnu lokaciju s koje se moraju što prije vratiti u redakciju Entera. Tko prvi stigne u Zagreb bez novaca i mobitela uz hrpu kreativnosti i doze ludosti osvojit će 10 tisuća kuna – poručuju s radija Enter.
Jučer točno u podne, ispred Central Stationa u Amsterdamu, krenuo je 4. Enter The Challenge – prvi i jedini radijski reality show u Hrvatskoj.
– Enter The Challenge možeš pratiti 0-24 na 97 i 99 mHZ, putem aplikacije Enter ZG ili Livestream na enterzagreb.hr. Kako bi bili sigurni da timovi, u kojima su Vid Juračić i Luka Pavković sa svojim pratnjama, igraju po pravilima, s njima su i voditelji Entera Zagreb Aleksandra Milinković i Veno Parašilovac koji nas o svakom novom koraku avanture obavještavaju na Enterovim društvenim mrežama: Facebooku, Instagramu i Twitteru – kažu organizatori natjecanja.
Prošle godine tajna lokacija bio je Pariz, a pobjednički tim sastavljen od Dubrovčanke Diane i njenog momka Bogdana iz Rumunjske vratio se nakon puna 33 sata u Zagreb.
– Tko će biti ovogodišnji pobjednik? Uključi se i prati ih na Enter The Challengeu! – pozivaju organizatori.

Foto: Press