fbpx

Marijana Batinić i Daniel Bilić uz Cubismo rasplesali Zagreb!

Na Strossu…

Neka nam Kuba pleše češće, jer kad na jednom mjestu doživite sve elemente egzotike, tada je to jedinstveni spektakl koji se mora ponoviti, kaže Marijana Batinić

Marijana Batinić, Daniel BilićLjetna večer uz Cubismo, Salsu i mojito kombinacija je za idealnu ljetnu kubansku večer, koja se u sklopu manifestacije ‘Ljeto na Strossu’ održala na prepunom zagrebačkom Strossmayerovom šetalištu. Kubanski plesni koraci Marijane Batinić i Daniela Bilića inspirirali su posjetitelje na učenje ovog kubanskog plesa, ali i na izradu autentičnog mojita uz Havana Club 3 Años rum.
Egzotičnoj atmosferi nisu se mogli oduprijeti brojni ljubitelji kubanske kulture, među kojima su bili i Igor Barberić, Luka Bulić i mnogi drugi.

Mirisi i okusi zavladali Strossom!
Marijana BatinićTijekom senzualne večeri, mirisi i okusi Kube u potpunosti su zavladali Strossom, a svoje oduševljenje Marijana Batinić, zvijezda večeri, nije mogla sakriti:
– Havana Club je razbudio grad. Nisam se dugo ovako zabavila. Neka nam Kuba pleše češće, jer kad na jednom mjestu doživite sve elemente egzotike, tada je to jedinstveni spektakl koji se mora ponoviti.
Strossmayerovo šetalište transformiralo se u jednu od najljepših promenadnih ulica na svijetu – Paseo del Prado. Prije Salse i egzotičnog koncerta Cubisma, Havanini koktel majstori pretvorili su se u cantinerose, kubanske koktel umjetnike koji su posjetiteljima otkrili sastojke za jedan od najstarijih koktela – mojito. Kubanska ulica bila je bogata i uličnom umjetnosti – od radionica slikanja, grafita pa do uličnih performera u kojima su sudjelovali poznati umjetnici, poput Borisa Bareta i Andree Vidas.

Stross

Uspomene se pamte!
Zato su posjetitelji svoje zagrebačko-kubansko iskustvo ovjekovječili fotografiranjem u foto freeze kutku s Havana šeširom, kojeg su besplatno dobili na ulazu u jedinstvenu kubansku egzotiku.

Stross

Foto: Press