fbpx

Mia Begović dolazi u Ludens teatar

Gostovanje…

Sve što sam prešutjela je vrhunska monodrama. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična unatoč svemu i usprkos svima

Mia BegovićNakon ispunjenog početka jedanaeste sezone, te mnogobrojnih gostovanja posljednje predstave iz produkcije Ludens teatra ‘Sjećanje vode’, koprivnička će publika u Ludensu sljedeće moći pogledati samoironičnu i beskrajno duhovitu monodramu ‘Sve što sam prešutjelaMije Begović. Predstava je na rasporedu 17. veljače u 20.00 sati u Domu mladih.
Mia Begović autorica je monodrame o Njoj – ženi, umjetnici, poduzetnici, majci, sestri. Mia BegovićŽeni koja priča svoj život na sceni kao osoba „izvan scene“. Žena u ranim pedesetima na samoironičan i duhovit način, priča o svojim iskustvima. Priča o svojim usponima i padovima i kako ju je samo njen bezuvjetni optimizam i vizija boljeg sutra, održala u trenucima, neizbježnih životnih „neugodnih“ situacija.
Mia Begović, pričajući o svom djetinjstvu, odrastanju kao i ‘zrelenju’, zabavlja nas sa svojim odnosima prema profesiji, odnosom s kolegama, prijateljstvima (kako ženskim tako i muškim) prema ‘bivšima’ tako i eventualnim „budućima“. Profesijom glumca, odgovara na najčešće pitanje koje joj publika, kao i poštovatelji trač rubrika, postavljaju. Od toga kako uspijeva zapamtiti toliko teksta, kako se bori s viškom kilograma, a mora ući u prošlogodišnji kostim, pa pokušava objasniti i to, zašto na ekranu izgleda puno deblje. Slaveći svoj radni jubilej, prisjeća se anegdota koje su obilježile njezinu bogatu karijeru.
Ulaznice za predstavu ‘Sve što sam prešutjela’, mogu se kupiti u Šarenom Dućanu, Hotelu Podravina, Le Petit Caféu, uredu Ludens teatra (Doma mladih/1. kat), te na portalu ulaznice.hr. Pojedinačna cijena ulaznice iznosi 40,00 kuna.

Foto: Press