fbpx

Mišo Kovač će na Poljudu biti proglašen najpopularnijem pjevačem svih vremena

Split…

Mišo KovačJoš nas svega nekoliko dana dijeli od koncertnog spektakla “To je moja zemlja” koji će se održati na Poljudu 09. lipnja s početkom u 20:00 sati.
– Bit će to prava fešta za sve ljubitelje domaće glazbe i naših vječnih hitova. Mnogi su primijetili da na popisu sačinjenom od zavidnih imena kreme domaće glazbe nema onog koji je živući simbol hrvatske zabavne glazbe – poručuju organizatori.
Iako su organizatori to željeli sačuvati kao iznenađenje za publiku ipak od njih doznajemo da se već mjesecima do najsitnijih detalja razrađuje kako na najbolji način obilježiti 50 godina umjetničkog rada Miše Kovača.
– Još jednom pretreseni su svi podaci prodanih nosača zvuka od diskografskih kuća, broja rasprodanih dvorana i stadiona, emitiranja glazbe s radio postaja, festivalskih nagrada i još jednom su se svi uvjerili u neprikosnovenost brojki koje idu u korist Miše Kovača – kažu organizatori.
Kako pjevač sam često kaže matematika je egzaktna znanost, pa će tako Mišo Kovač na Poljudu biti proglašen najpopularnijem pjevačem svih vremena na ovim prostorima. Sami organizatori tvrde da će obilježiti ovaj veliki jubilej u čast Miše Kovača tako da svi na stadionu to pamte za cijeli život. Popularni pjevač trenutno se nalazi na zasluženom godišnjem odmoru pripremajući se za već najavljene koncertne spektakle, a organizatori će učiniti sve da Mišo Kovač po četvrti put bude na Poljudu!
Podsjećamo, svoje najveće hitove 9. lipnja na Poljudu uz glazbenu pratnju orkestra izvest će Dražen Zečić, Prljavo kazalište (Mladen Bodalec), Dubrovački trubaduri (Luciano Lući Capurso), Meri Cetinić i klapa Lučica, Tony Cetinski, Novi Fosili (Rajko Dujmić), Mladen Grdović, Milo Hrnić, Matko Jelavić, Tereza Kesovija, Stijepo Gleđ Markos, Đani Maršan, Klapa Maslina, Zlatko Pejaković, Marko Perković Thompson, Krunoslav Kićo Slabinac, Miroslav Škoro, Ranko Boban i Jasna Zlokić.

Foto: Press