Nagrađujemo čitatelje: Malo morgen – ulaznice
Piše: redakcija On 20 sij., 2016 At 12:28 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Zagreb…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Malo morgenKNAP i portal Scena.hr nagrađuju najsretnije čitatelje s 2×2 ulaznice za predstavu ‘Malo morgen‘ koja je na programu u kazalištu Knap 24. siječnja 2016. godine s početkom u 20,00 sati. Kako bi osvojili nagradne ulaznice potrebno je lajkati službenu Facebook stranicu Scena.hr, lajkati objavu i podijeliti je na svom zidu. Na mail info@scena.hr poslati u naslovu maila ključnu riječ ‘Malo morgen‘, te ime i prezime. Sretni dobitnici bit će obaviješteni putem maila u subotu 23. siječnja 2016. godine do 20,00 sati, objavom na portalu Scena.hr i na službenoj Facebook stranici. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta Knap uz predočenje osobnog dokumenta na dan predstave.

O predstavi ‘Malo morgen’:
Malo morgenNajnovija predstava kazališta KNAP nastala je prema najnovijem tekstu hrvatskog komediografa Nine Škrabe koji je inspiraciju pronašao u slavnoj Gogoljevoj drami ‘Kartaši’, prema čijem je predlošku nastalo nekoliko filmskih i kazališnih adaptacija, kao i istoimena opera.
Radnja predstave koja nam daje upute kako (pre)živjeti u ovom fejk svijetu u kojem sve vrvi prevarantima, lažovima, lopovima i beskičmenjacima, smještena je u Opatiju bajnu za jedan grandiozni kockarski stol u luksuznom hotelu, gdje će sraz petero vještih i osebujnih profi-kartaša rezultirati komedijom prepunom lukavih zapleta i neočekivanih obrata u kojoj nitko nije onakav kakvim se predstavlja i ništa nije onakvo kakvim se čini, što je svima nama dobro znana situacija naše neumitne svakodnevice.
Malo morgenGlavna je ženska uloga povjerena Nancy Abdel Sakhi, glumici egzotične boje kože i afričkog podrijetla, poznatoj po glavnim ulogama u filmu Nafaka Jasmina Durakovića i predstavi Sumnja kazališta Planet art Marka Torjanca , kao i Krležinim legendama u kojima je ovo ljeto oduševila zagrebačku publiku na Gvozdu. Visoku tamnoputu damu, koja je u predstavi utjelovila tajanstvenu Amru, prati plejada naših legendarnih glumaca – Žarko Potočnjak, Tomislav Martić, Mladen Vasary i Željko Duvnjak – koji u borbi protiv lažnih diploma, lažnih obećanja, lažnih grudi, lažnih anketa – iako se laćaju kockarskog alata, nisu negativci. Malo morgen jer oni samo žele (pre)živjeti u ovom fejk svijetu.

Foto: Press

OBJAVA NAGRADA 23. siječnja:
Nagrade 2×2 ulaznice za kazališnu predstavu ‘Malo morgen‘ koja je na programu u kazalištu Knap 24. siječnja 2016. godine s početkom u 20,00 sati osvojili su Maja Biondić i Daria Markić. Ulaznice se podižu na blagajni kazališta na dan predstave. Čestitamo sretnim dobitnicima, čitajte nas i dalje te pratite objave, ovaj tjedan ponovno Nagrađujemo čitatelje.

Scena.hr

comment closed