Natječaj za dodjelu Trofej podmlatka

Zagreb…

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza je temeljem članka 3. Pravilnika o dodjeli Trofej podmlatka HNS-a na sjednici održanoj 10. prosinca 2019. raspisao natječaj za dodjelu Trofej podmlatka HNS-a za 2019. godinu.

1. Trofej podmlatka HNS-a je priznanje koje se svake godine dodjeljuje pojedincima i organizacijama kao nagrada za životno djelo u nogometnom sportu, odnosno za izniman doprinos razvoju nogometnog sporta u Republici Hrvatskoj.
2. Pravo predlaganja kandidata imaju nogometni klubovi, županijski nogometni savezi, nogometna središta, stručne nogometne organizacije, članovi Skupštine i Izvršnog odbora HNS-a i dosadašnji dobitnici “Trofeja podmlatka HNS”.
3. Za dodjelu Trofeja mogu se, za značajan doprinos u razvoju i unapređenju rada s mlađim uzrastima, postignute izuzetne rezultate, značajno ostvarenje znanstvenog, stručnog i pedagoškog rada s mlađim uzrastima ili kontinuirani višegodišnji uspješni rad s mladima, predložiti:
– nogometni klubovi;
– teritorijalne nogometne organizacije;
– gradovi i općine:
– sportske redakcije;
– obrazovne institucije;
– nogometni djelatnici,
– stručno-pedagoški djelatnici;
– nastavnici tjelesnog odgoja;
– donatori u nogometnom sportu.
4. Fizička osoba se može predložiti za dodjelu Trofeja ako u nogometnom sportu aktivno djeluje najmanje 25 godina i ima navršenih 55 godina života.
5. Prijedlog treba biti pisano obrazložen i sadržavati podatke o kandidatu. Obrazac prijedloga može se preuzeti OVDJE.
6. Prijedlozi s obrazloženjem upućuju se na adresu:
Hrvatski nogometni savez, za “Trofej podmlatka HNS-a”, Ulica grada Vukovara 269a, 10000 Zagreb.
7. Rok za slanje prijedloga je 20 dana od dana objave ovog Natječaja kojeg u PDF obliku možete preuzeti OVDJE.

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez