fbpx

Novi partneri – Preživljavanje udvoje

Nova sezona…

Četvrta sezona reality serije Preživljavanje udvoje od 6. lipnja na Doma TV-u!

Preživljavanje udvojeDoma TV donosi četvrtu sezonu uzbudljive reality serije ‘Preživljavanje udvoje‘, u kojoj će nas dvojica stručnjaka za preživljavanje voditi kroz još neviđene scenarije preživljavanja u divljini – od potrage za civilizacijom u moru smrtonosnih pješčanih dina u Omanu i uspinjanja ledenjacima u Norveškoj do spuštanja niz skliske padine peruanskih Andi. Stručnjaku za preživljavanje Joeu Tetiju polovicom sezone će se pridružiti novi partner koji će zamijeniti Codyja Lundina – stručnjak za primitivne vještine Matt Graham.
U reality seriji ‘Preživljavanje udvoje’ gledatelji imaju jedinstvenu priliku pogledati različite inovativne načine na koje si osoba može spasiti život ako se nađe usred divljine, okružena ekstremnim uvjetima i opasnostima koje vrebaju na svakom koraku. Dvojac stručnjaka za preživljavanje u divljini koji će dočekati gledatelje u četvrtoj sezoni su profesionalni instruktor za vještine preživljavanja u prirodi Cody Lundin i veteran s dvadesetogodišnjim iskustvom u Specijalnim operacijama, Joe Teti, no do kraja sezone Lundina će zamijeniti Matt Graham, iskusni stručnjak za primitivne vještine čija će se filozofija preživljavanja također nerijetko sudarati s Codyjevim, što će rezultirati zanimljivim procesima pronalaska rješenja u naizgled bezizlaznim situacijama.
Preživljavanje udvojeU prvome dijelu četvrte sezone, Cody Lundin i Joe Teti bit će zarobljeni u šumi mangrova na Šri Lanki, gdje će izbjegavati pijavice, kobre i leoparde u najdužem scenariju preživljavanja reality serije ‘Preživljavanje udvoje’ dosad. Zatim će se uputiti u Oman, gdje će pokazati kako su nomadi tisućljećima preživljavali unatoč golemim preprekama na ekstremno suhom području, a u posljednjoj zajedničkoj epizodi Joe i Cody suočit će se s najzahtjevnijim scenarijem preživljavanja ikada, viseći na suprotnim krajevima užeta na ledenjaku u Norveškoj. Gledatelji će u posebnoj epizodi dobiti „pogled iznutra“ s ekipom emisije, a nakon 15 zajedničkih epizoda, Joeu se u novim scenarijima preživljavanja u divljini pridružuje novi partner Matt Graham. U prvoj zajedničkoj misiji, njih će se dvojica morati spasiti s izoliranog pacifičkog otoka. Osim toga, pokazat će kako se izbaviti iz labirinta podzemnih tunela u Meksiku, kako preživjeti najvlažniji mjesec u godini u vijetnamskoj džungli te što učiniti kad se nađete izgubljeni na području u kojem je vrijeme stalo – na Fiordlandu na Novom Zelandu.

Foto: Press