Političar i Đe ti je pita na gostovanju
By redakcija On 2 svi., 2018 At 09:11 AM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Za vikend…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Slavko Sobin, Političar– Za početak mjeseca svibnja, u vinkovačkom kazalištu pripremili smo Vam dvije odlične komedije; U subotu 05. svibnja u 20.00 sati – komedija Političar u izvedbi Slavka Sobina te u nedjelju 06. svibnja u 20.00 sati – komedija A. Drahta: Đe ti je pita redateljice Andrijane Raguž – poručuju iz GK Joza Ivakić.
Vaš glas za moj bolji život! Ja se kandidiram, vi plaćate! Pošten političar je nesposoban političar! – samo su neki od političkih slogana koji će odjekivati Hrvatskom.
Slavko Sobin u kazališnoj komediji ‘Političar‘, autora Ladislava Prežigala, hrvatskoj javnosti pokazuje kako je to iza kulisa naše svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovljuje u ovoj dinamičnoj predstavi čak PET živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.
Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A sve ih utjelovljuje jedan glumac – Slavko Sobin.
Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, ova urnebesna komedija demistificirat će izbore u Lijepoj Našoj i natjerati političare da se zamisle. Autor i glumac ne sumnjaju da će se mnogi u njoj i prepoznati.
Cijena ulaznice: 40.00 kn.
Đe ti je pitaA u nedjelju 06. svibnja s početkom u 20.00 sati na rasporedu je komedija A. Drahta: Đe ti je pita redateljice Andrijane Raguž, Kazalište Nova scena Vinkovci, u izvedbi Ivana Frančića. Predstava je ispunjena bosanskim humorom, duhom i temperamentom. Glavni lik je Bosanac Ćazim kojeg utjelovljuje devetnaestogodišnji talentirani glumac Ivan Frančić. Ćazim je pokušao sanjati “Američki san”, ali mu to nije uspjelo jer mu nedostaju Bosna, jarani, sevdalinke i pita. Predstava se dotiče velikog problema današnjice – odlaska ljudi u inozemstvo te je u nekim dijelovima prožeta emotivnim scenama. Dakle, riječ je o komediji koja će gledatelja dobro nasmijati ali i izazvati tugu te ga potaknuti na razmišljanje.
Cijena ulaznice: 30.00 kn.

BLAGAJNA RADI:
– u četvrtak od 11 do 13 sati
– u petak od 11 do 16,30 te sat vremena prije predstava.
Za radnog vremena aktivni su telefoni 032 338752 te 091 2692104. Rezervacije putem e-pošte: [email protected] važeće su tek nakon potvrdne, povratne e-pošte.

Foto: Press

comment closed