Premijera nove serije: Ja sam noć
By redakcija On 6 velj., 2019 At 10:35 AM | Categorized As Događanja, Televizija, Zanimljivosti | With 0 Comments

HBO…

Ja sam noćOd jučer su na HBO GO-u dostupne prve dvije epizode nove serije ‘Ja sam noć‘ (I am the night), s Chrisom Pineom u glavnoj ulozi. Nova epizoda će dolaziti u HBO GO ponudu svakog utorka. Na HBO kanalu premijera prve epizode bit će 4. ožujka u 20.00 sati, dok će nova epizoda biti prikazana svakog ponedjeljka.
Inspiriran istinitim događajima, ‘Ja sam noć’ uzbudljiva je priča o Fauni Hodel (India Ja sam noćEisley), tinejdžerici koja je dana na posvajanje nakon rođenja i koja odrasta u predgrađu Rena u Nevadi. Fauna se manje-više pomirila s tajnom svog podrijetla sve dok jednoga dana ne otkrije nešto što će je natjerati da u sve posumnja. Dok Fauna počinje istraživati tajne svoje prošlosti, upoznaje propalog izvjestitelja (Chris Pine) progonjenog slučajem koji ga je upropastio. Zajedno slijede zlokobni trag koji se sve više približava zloglasnom ginekologu iz Los Angelesa, dr. Georgeu Hodelu (Jefferson Mays), čovjeku umiješanom u najmračniji holivudski razvrat, a možda i najzloglasniji neriješeni zločin.
Redateljica ove dugo očekivane kriminalističke dramske serije je Patty Jenkins koja je s Chrisom Pineom surađivala i na filmu „Wonder Woman“. Chris Pine glumi i u filmu „Nezaustavljivi“, a oba filma nalaze se u HBO GO ponudi.
Scenarij serije ‘Ja sam noć’ potpisuje Sam Sheridan, a uz Chrisa Pinea u glavnim ulogama su i India Eisley, Jefferson Mays, Yul Vazquez, Dylan Smith, Golden Brooks, Justin Cornwell, Jay Paulson i Connie Nielsen.

Foto: Press

comment closed