fbpx

Previše trčiš mami u suknju! Ne propustite u Ženim sina!

TV…

Od romantične večere do teških optužbi: Previše trčiš mami u suknju!

Ženim sinaRed za spoj s Elvisom dobila je Nikolina. Dok su ostale djevojke ostale na brodu, njih dvoje otišli su u šetnju i na večeru u restoran.
– Mislim da me Elvis doveo u restoran samo zato što je gladan. Došla je maca na vratanca. Dosta mi je bilo njega i njegovog pekmeženja! – kazala je Nikolina koja je odlučila Elvisu servirati jezikovu juhu. Ne sluteći kakav će odgovor dobiti, Elvis ju je upitao što misli o njemu.
Ženim sina– Previše trčiš mami u suknju. Mislim da nisi ti toliko u tom odabiru koliko ti je mama – poručila je Nikolina Elvisu u showu Ženim sina. Nikolina je bez imalo okolišanja izgovorila optužbe što je Elvisa poprilično iznenadilo.
– Ne znam odakle joj takav dojam i vjerujem da joj nisam dao povoda za to. Očekivao sam od nje neku bolju procjenu mene. Nina, nisi u pravu! – komentirao je Elvis kritiku.
Nikolinu je još zanimalo kako jednog dana misli zasnovati obitelj, a bavi se humanitarnim radom.
– Kada budem planirao obitelj, onda ću se pobrinuti za to – odgovorio joj je Elvis na što mu je Nikolina poručila:
– Moje mišljenje je da bi ti trebao odrasti!
Hoće li razgovor Nikoline i Elvisa utjecati na njegovu odluku u pogledu eliminacija, tek ćemo saznati. Ne propustite novu emisiju ‘Ženim sina’ večeras od 22.15 sati na Novoj TV!

Foto: Press