Prljavo kazalište spektakularnim koncertom započelo turneju
Piše: redakcija On 1 lip., 2015 At 02:18 PM | Categorized As Događanja | With 0 Comments

Šalata…

Pantastic turneja

Treba početi tamo i onako kako je sve s nama i počelo – pozdravio je Jajo tisuće vjernih fanova

Prljavo kazalište– Dobra večer Zagrebe. Kad smo razmišljali o set listi ovog koncerta, mislili smo ‘kako početi’. I bilo je više načina, ali ipak smo odabrali ovaj, jer treba početi tamo i onako kako je sve s nama i počelo – pozdravio je Jajo tisuće vjernih fanova uz prve taktove ‘Radio Dubrave’.
Dugo očekivana Pantastic turneja službeno je otvorena. S prepune zagrebačke Šalate Prljavci kreću na veliku turneju, a prvim u nizu koncerata Prljavo kazalište je bez daha ostavilo tisuće fanova. Vatromet i usijana atmosfera ove subote Šalata je doživjela koncert svjetskih razmjera. Velika Pantastic turneja otvorena je pravim glazbenim i produkcijskim spektaklom na krcatoj Šalati. Prvi puta u gotovo četrdesetogodišnjoj karijeri Prljavo Kazalište izašlo je pred svoju publiku na zagrebačkoj Šalati. Kemija na sceni i kemija u publici, od gromoglasnog zazivanja benda, do euforije kada su napokon stupili na scenu.
Hit za hitom, voljena pjesma za voljenom pjesmom, publika svih generacija koja pjeva sve pjesme i Prljavci, zaista nikada bolji! ‘Zbogom dame, zbogom prijatelji’, taj poetični završetak spektakla, došao je prebrzo.
Prljavo kazališteSavršena uvertira ovom večernjem koncertnom druženju bilo je druženje u nešto intimnijoj atmosferi – vjerni fanovi imali su ove subote u sklopu Pantastic zone na Trgu bana Jelačića priliku družiti se sa svojim Prljavcima uz fotografiranje i autograme, a uzbuđenje zbog nadolazećeg koncerta moglo se osjetiti u zraku. Uz Prljavo Kazalište, Pantastic zona na Trg je dovela dobrodošlo osvježenje, zabavne aktivnosti i hrpu nagrada!
Nakon i izuzetno uspješnog otvorenja u Zagrebu, Pantastic turneja kreće dalje. Prva na redu je Koprivnica u koju Prljavci stižu već 06. lipnja 2015. godine i u kojoj nas, po svemu sudeći, čeka još jedan vrhunski glazbeni spektakl nakon cjelodnevnih zabavnih aktivnosti i druženja na glavnom gradskom trgu.

Foto: Dunja Dopsaj

comment closed