fbpx

Radnice Kamenskog donose novu kolekciju – Jesen na Knežiji!

Zagreb…

Jesen na KnežijiCentar za kulturu Trešnjevka u suradnji s Mjesnim odborom Knežija, Vijećem Gradske četvrti Trešnjevka Jug i Gradom Zagrebom i ove godine donosi manifestaciju ‘Jesen na Knežiji‘.
Cjelodnevni program održat će se u parku Doma Kulture Knežija u subotu, 7. listopada 2017. godine, s početkom u 10 sati.
Posjetiteljima će se modnom revijom u parku predstaviti radnice Kamenskog čije će kreacije nositi i Vijećnici Mjesnog odbora Knežija, ali i sama predsjednica Vijeća Gradske četvrti Trešnjevka – Jug, Jasmina Zuber Majerić. Na taj način pomaže se radu Udruge Kamensko koja je nedavno obilježila osmu godinu od početka borbe za vlastita prava.
Besplatne radionice, sportski poligon, dječji ZOO, plesni i glazbeni nastupi samo su dio šarolikoga programa unutar kojega će se sugrađanima predstaviti i kvartovski vrtići, škole, udruge i različiti klubovi.
Cilj manifestacije ‘Jesen na Knežiji‘ je upoznavanje građana s lokalnom kulturnom ponudom i tako kulturu učiniti dostupnom svima.
Cjelodnevni kulturno – umjetnički i gastro program u parku osmišljen je u dva dijela (10.00 – 13.00 sati i 17.00 – 22.00 sata) i namijenjen je svim generacijama. Sadržaji su besplatni za javnost, a u slučaju kiše program će se održati u prostoru Doma Kulture Knežija, Albaharijeva 2.
– Pridružite nam se i postanite i vi dio ove edukativno-zabavne manifestacije! – pozivaju organizatori.

Foto Press