Trenutno najpopularnija britanska serija Fleabag dolazi u Hrvatsku!
By redakcija On 13 velj., 2020 At 04:41 PM | Categorized As Događanja, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Zagreb…

Premijerno prikazivanje višestruko nagrađivane serije Fleabag

FleabagUrnebesna britanska komedija Fleabag osvojila je sveukupno 42 televizijske nagrade od kojih su 6 Emmyja i 2 Zlatna globusa, a uskoro je premijerno dostupna i u Hrvatskoj!
Serija vodi gledatelja kroz „ispovijest jedne prljavice“ a obje sezone ove neobične i urnebesne britanske komedije emitirat će se od 17. do 22. veljače, u večernjem terminu od 21.40 sati na Pickbox TV kanalu.
PLES IZMEĐU HUMORA I TAME
FleabagFleabag je priča o gradskoj djevojci koja se bori s raznim tragedijama u svom životu, no kroz njih prolazi uz pomoć nevjerojatnog i urnebesnog humora. Ipak, specifičnost serije ne leži samo u njezinom humoru – glavna protagonistica je zapravo mračan i kompleksan lik, a serija izvrsno pleše između humora, tame i drame. Pomalo kaotičan način života, emotivna nestabilnost i donošenje upitnih životnih odluka, doveli su do izraza „fleabag“ koji opisuje glavnu protagonisticu kao tzv. prljavicu.
Duhovita i dosjetljiva serija proglašena je britanskim Seks i gradom, sve zahvaljujući scenaristici, producentici i glavnoj glumici Phoebe Waller-Bridge. London je glavna lokacija burnih i emotivnih događanja s kojima će se poistovjetiti svaka mlada žena koja u današnjem svijetu pokušava „navigirati“ ljubavnim, prijateljskim i obiteljskim odnosima.
ZAŠTO JE FLEABAG TOLIKO DOBRA SERIJA?
Specifičnost serije leži u još jednoj, briljantnoj stvari – glavna protagonistica ima direktnu komunikaciju s publikom, koja proživljava „ispovijest jedne prljavice“ kao da su njihove vlastite. Ona „izlazi“ iz serije i komunicira s gledateljima na svoj osebujan, privatan i drzak način. Gledatelji će imati dojam kao da priča upravo s njima – a u tome leži slatka tajna genijalnosti serije Fleabag.
FLEABAG TJEDAN NA PICKBOX TV KANALU
Obje sezone fenomenalne serije Fleabag gledajte na Pickbox TV kanalu, od 17. do 22. veljače 2020, od 21.40 sati. Uz dvije epizode dnevno, zaljubite se u Fleabag svijet na Pickbox TV-u!

Foto: Press

comment closed