fbpx

Sigurna kuća od 21. rujna na HRT-u

Zagreb…

Druga sezona serije Sigurna kuća od 21. rujna na HRT-u

Sigurna kućaHrvatska radiotelevizija (HRT) od ponedjeljka 21. rujna 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 23:40 sati počinje s prikazivanjem druge sezone serije Sigurna kuća.
U drugoj sezoni serija Sigurna kuća ima novu glumačku postavu i novu priču. Glavnu ulogu preuzeo je međunarodno priznati britanski glumac Stephen Moyer koji glumi karizmatičnog, ali impulzivnog bivšeg policajca Toma Brooka koji vodi policijsku sigurnu kuću. To divlje i predivno utočiste nalazi se na neukroćenoj obali Angleseyja. Stephenu će se pridružiti glumica Zoë Tapper kao njegova partnerica Sam.
Tomov i Samin život okrenut će se naglavačke nakon što čuju vijesti o šokantnom zločinu. Tom je u prošlosti istraživao niz otmica koje je počinio napadač poznat pod imenom “The Crow” koji je otimao žene pred očima njihovih bespomoćnih supruga. Nakon što je čuo za zločin koji je nevjerojatno sličan tom slučaju, Tom odlazi na mjesto zločina te policiji otkriva da vjeruje kako je “The Crow” ponovno aktivan.

Foto: Press