fbpx

Spektakl ljeta na otvorenom: Great Gatsby Night – ispijajte pjenušac i uživajte!

Opatija…

Samo nas jedan dan dijeli od najvećeg opatijskog ljetnog spektakla – Great Gatsby Night!

Great Gatsby NightJedinstven ugođaj glamura i zabave popraćen detaljima iz burnih dvadesetih prošloga stoljeća bit će oživljen na raskošno uređenom trgu hotela Royal u petak 07. srpnja 2017. godine s početkom u 21.00 sat. Ovaj glazbeno scenski spektakl u organizaciji Milenij hotela cijelu prilaznu ulicu i trg hotela Royal pretvara u mjesto dekadentne i raskalašene zabave po uzoru na one iz burnih dvadesetih prošloga stoljeća. Ako ste ljubitelj glamura i dekadencije ovoga vremena, ovaj spektakl ne smijete propustiti!
Great Gatsby NightPrilagodite se stilom dvadesetima – za gospodu smoking ili cilindar, dame će uživati u perlicama, kristalima i perju! Dodajte sjajne ukrase na bob frizuri, stavite ogrlice i vrpce pripijene uz vrat, ispijajte pjenušac i uživajte! Za dobru atmosferu zadužen je Big Band Josipa Pepija Forembachera, a očekuje se i posjet nekih poznatih lica – Charlieja Chaplina, Al Caponea, Alberta Einsteina te neizostavnog Gatsbyja! Tijekom cijele večeri goste očekuju vožnje oldtimerima, najljepši hitovi 20-tih , konzumacijom ‘gatsbyjevskih’ koktela gosti će osvajati žetone kojima u ‘Casinu Corleone’ mogu zaigrati Black Jack, a tko želi pokazati svoje šahovsko umijeće to može učiniti u dvoboju s Albertom Einsteinom. Žene u 20-tima iz kuće nisu izlazile bez šešira, torbica i elegantnih rukavica pa nas i ovu večer očekuje mnogo Great Gatsby Nightperlica, trakica za kosu, šešira i perja. Glazba, gluma, ples, scenografija i spektakularna rasvjeta samo su dio ambijenta i atmosfere koja će i ovu večer posvećenu legendarnom ‘Gatsbyju’ učiniti spektakularnom i nezaboravnom.
Za sve ljubitelje otmjenog i glamuroznog stila inspiriranog ovim filmom i modnim trendom od prije sto godina – te večeri sva ograničenja su ukinuta! Zabavite se i plešite u duhu zlatnog doba jazza, swinga i charlestona!
Vidimo se na Great Gatsby Night u Opatiji, 07. srpnja u 21.00 sat ispred hotela Royal!

Foto: Press
Fotogalerija: 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”742″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”91″ thumbnail_height=”68″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”5″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]