Supertalent – Dance Queen peti zlatni gumb

Show…

Dance QueenDunking Devilsima, Eleni Brnić, plesnoj skupini Modus te Adni Šestić u polufinalu pridružio se još jedan zlatni gumb – plesni klub Dance Queen iz Kraljevice koji su oduševili žiri svojom koreografijom ‘Legend of the lamp’, a zlatnu ulaznicu u polufinale showa osigurao im je Davor Bilman.
– Vi i da ne znate plesati imali bi jedan veliki problem, a jedini problem kojega bi imali je pitanje kako biste uspjeli nadmašiti ovaj nastup u polufinalu. Samo je jedan način na koji sam siguran da ćete biti u polufinalu, a vjerujem da ga znate i vi! – poručio im je Davor netom prije nego li je stisnuo zlatni gumb.
Maja im je kazala kako su oni najbolji plesači koji su stali na pozornicu Supertalenta, a Martina je komentirala:
– Vi ste mene toliko razgalili, vi ste ovdje dali životnost, sreću, veselje, priču, dali ste apsolutno sve, dali ste vještinu, ali ovog malog majmunčića ću si ukrasti doma.
Svojim plesnim vještinama još jedanput žiri je oduševio Marin Čačija koji se prošle sezone s partnericom natjecao u finalu Supertalenta, a ove godine sreću je odlučio potražiti sam.
– O tvom plesu ne treba trošiti riječi i prije si bio majstor, a sad je to na jednoj višoj razini. Ja sam uživao, prošlo mi je brzo! – fasciniran je bio Davor, kao i Martina koja mu je poručila:
– Više je nego evidentno s ovim odmakom od niti godine dana koliko ulažeš u sebe, koliko radiš na plesačkoj tehnici, koliko radiš na izlasku iz komfor zone plesačke, da istražuješ i neke druge stilove, međutim to je svima dostupno, onima koji žele raditi na sebi. Ono što nije dostupno svima je ono što tebe određuje u plesu, a to je tvoja osobnost i plesačka karizma. To s ovim silnim ulaganjem u sebe za mene znači samo jedno – Supertalent danas, sutra neka druga svjetska pozornica!

Foto: Press