fbpx

Timeless – Druga sezona avanturističke serije na TV

Doma TV…

TimelessDruga sezona napete avanturističke serije Timeless stiže na Doma TV od ponedjeljka, 31. kolovoza. Putovanja i nezaboravne avanture kroz povijest nastavljaju se s ciljem zaustavljanja zloglasne organizacije koja želi promijeniti povijest i stvarnost, a na uzbudljivom putovanju ekipa upoznaje potpuno neočekivanog saveznika.
Druga sezona napete akcijske avanture koju donosi serija ‘Timeless’ nastavlja se ondje gdje je prva sezona završila. Obožavani tim koji čine znanstvenik Rufus, vojnik Wyatt i profesorica povijesti Lucy nastavlja svoju utrku kroz povijest u pokušaju da zaustavi uništenje svijeta.
U drugoj sezoni ekipa će upoznati neočekivanog saveznika u borbi za uništenjem Rittenhousea, smrtonosne organizacije koja planira promijeniti povijest i izmijeniti stvarnost, a posao im nimalo ne olakšava činjenica da je obitelj profesorice Lucy stoljećima član te organizacije. Uz ogroman trud da ne promijene povijest, ekipa će posjetiti važne godine u rasponu od 1692. do 1981., a gledatelji će na njihovom putovanju upoznati mnoga poznata i utjecajna lica koja su se istaknula kroz povijest.

Foto: Press