fbpx

Veljko Mršić više nije trener Cedevite

Zagreb…

Veljko Mršić za sada nema dogovoreni angažman s nekim novim klubom

Veljko Mršić– S Veljkom smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. O njemu sve najbolje. Klub je zadržao na onim visinama na kojima smo bili dok je bio pomoćnik Jasminu Repeši, lani smo igrali TOP 16 Eurolige, osvojena su dva Kupa Krešimira Ćosića i dva naslova prvaka Hrvatske, igrali smo finale ABA lige. No, ovime smo nekako završili četverogodišnji ciklus i krećemo u rekonstrukciju momčadi što će, po zajedničkom dogovoru s Veljkom, odraditi novi trener. Njemu želimo sve najbolje u karijeri za koju vjerujem da će ići prema gore, a zaista vjerujem da će nam se Veljko Mršić u budućnosti ponovno vratiti i jednog dana ponovno sjesti na klupu kao prvi trener kluba. On je u klubu osvojio i juniorski naslov prvaka Hrvatske, bio pomoćni trener pa prvi trener i držim da je postao pravi Cedevitaš. Puno mu hvala na svemu i želimo mu, kažem sve najbolje u nastavku karijere – rekao je direktor Davor Užbinec.
Nekoliko dana po završetku sezone u kojoj je Cedevita ponovno osvojila dvostruku krunu u Hrvatskoj dogovoreno je da dosadašnji trener Veljko Mršić neće voditi klub u novoj sezoni. S dosadašnjim trenerom jutros su sastanak imali Davor Užbinec i Matej Mamić, direktor i sportski direktor KK Cedevite.
Veljko Mršić za sada nema dogovoreni angažman s nekim novim klubom no, kako je potvrdio, uskoro bi mogao preuzeti mjesto u nekoj novoj sredini.
Matej Mamić potvrdio je početak pregovora s Mršićevim nasljednikom no za sada nema špekuliranja o eventualnim imenima.
– Mi krećemo u pregovore i vjerujemo da ćemo dogovoriti najbolju opciju za klub. O eventualnim igračkim pojačanjima i novom treneru ćemo više za maksimalno dva tjedna što je okvirni rok da javnosti predstavimo novog trenera Cedevite koji će klub voditi u sljedećim sezonama. Što se Veljka tiče, oprostili smo se kao prijatelji i iskreno mu želim puno sreće uz zahvalu za sve što je napravio za klub proteklih godina a napravio je zaista jako puno.

Foto: Press