fbpx

Marinković i Lazović: Dobra žena zna gdje joj je mjesto

Video…

Ksenija Marinković– Pripremite večeru na vrijeme. Planirajte je ujutro, ili čak prethodnog dana, kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kad se vrati s posla. Odmorite se 15 minuta prije njegovog dolaska kući, tako ćete biti osvježeni kad stigne. Stavite traku u kosu i izgledajte svježe – kažu u ovom videu glumice, Ksenija Marinković i Tihana Lazović.
Glumice Ksenija Marinković i Tihana Lazović, koje će hrvatska publika uskoro moći gledati na velikom platnu u filmu ‘S one straneTihana LazovićZrinka Ogreste, odvojile su malo vremena kako bi svim ženama povodom 8. ožujka, Međunarodnog dana žena, udijelile nekoliko praktičnih savjeta.
Naravno, njihove poruke ne treba shvatiti doslovno, obzirom da su im savjeti iz knjige Kućna ekonomija, svojevrsnog ‘priručnika za žene’ iz 1955. godine, poslužili kako bi pozvale sve građanke (ali i građane) Lijepe naše da Međunarodni dan žena provedu na ‘Ženijalnom vikendu‘, koji se ove godine od 5. do 8. ožujka odvija u 20 gradova i 24 nezavisna kina. Na programu je pretpremijerno prikazivanje filma S one strane Zrinka Ogreste, koji je svjetsku premijeru doživio u programu Panorama 66. Berlinalea, gdje je i dobio posebno priznanje žirija Europa Cinemas Label, zatim su tu holivudske uspješnice Carol, Joy i Brooklyn te europska koprodukcija Lekcija.

Foto: Press
Video: [vsw id=”157274291″ source=”vimeo” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]