fbpx

The Voice Najljepši glas Hrvatske: Počinju nokauti!

Show…

Prva borba za nastupe uživo u subotu u 20,00 sati

The VoiceNakon dinamičnih dvoboja, u subotu počinje nova faza natjecanja – nokauti u koje mentori ulaze s po šest natjecatelja u timovima. Novost je to druge sezone showa The Voice, a gledateljima donosi nova uzbuđenja i posljednji krug preuzimanja. Šestero natjecatelja svakoga tima pjevati će po jednu pjesmu, a mentori će odlučuti kojih troje vode u sljedeći krug – natjecanje uživo. Preostalo troje može spas pronaći u preuzimanju. Kako će proći natjecatelji Ivanova i Indirina tima vidjet ćemo u prvoj od dvije emisije nokauta u subotu na Prvom programu HTV-a.
U Indirinom timu u borbi za nastupe uživo gledat ćemo izvedbe Ruže Janjiš, Lucije Lučić, Ivane Sutlović, Stefany Žužić, Eni Jurišić i Ane Dorotić Burmaz, dok se u Ivanovu timu natječu – Vjekoslav Ključarić, Tajana Belina, Ivana Brkašić, Marjan Slavica, Mirna Ružić i Vedran Ljubenko.
Sudeći po komentarima i lajkovima na društvenim mrežama u prvoj epizodi nokauta, očekuje nas vrlo uzbudljiva i tijesna borba. Uoči prvih nokauta provjerili smo kakva je gledanost nastupa natjecatelja Indirina i Ivanovog tima na You Tubeu i kako su praćeni na društvenim mrežama. Video Eni Jurišić najgledaniji je među audicijama ova dva tima. U mjesec dana pregledan je više od 170 tisuća puta. Slijedi ju Tajana Belina, čiju je audiciju pogledalo više od 90 tisuća ljudi. Vrlo blizu Tajane, na trećem je mjestu, izvedba Stefany Žužić, dok se na četvrtom mjestu našla energična izvedba Ivane Sutlović s gotovo 75 tisuća pregleda.
The VoiceNa službenoj facebook stranici showa The Voice nešto je drugačiji raspored kada je riječ o lajkovima izvedbi Indrina i Ivanova tima. Na prvom je mjestu Tajana Belina s gotovo 3 tisuće lajkova. Prati ju Ruža Janjiš čija je dinamična izvedba prikupila nešto više od 2.500 lajkova. Na trećem je mjestu uzbudljiva audicija Eni Jurišić s gotovo 2 tisuće lajkova.
Na službenom YouTube i Facebook kanalu najviše su simpatija prikupili Monika Perić i Alen Đuras koje ćemo gledati u drugoj emisiji nokauta. Video audicije Monike Perić, najgledaniji je od svih audicija ove sezone s više od 180 tisuća pregleda, dok na službenoj facebook stranici po broju obožavatelja uvjerljivo vodi Alen Đuras, čija je audicija pokupila gotovo 7 tisuća lajkova.

Foto: Press