fbpx

Ivan Dečak Jacquesu Houdeku poklonio obećani bicikl

Show…

Mentori ‘The Voice’ izabrali 24-ero natjecatelja za nokaute

Ivan Dečak, Jacques Houdek, VoiceVeć iduće subote u showu The Voice – Najljepši glas Hrvatske gledat ćemo nokaute nakon što su sinoć završili dvoboji i mentori izabrali 24-ero natjecatelja s kojima nastavljaju Voice putovanje. Uoči uzbuđenja i emocija koje su nam donijeli dvoboji, mentor Ivan Dečak je kolegi Jacquesu Houdeku poklonio obećani bicikl zato što je Mirtu Dautović preuzeo u svoj tim. A u jučerašnjoj emisiji showa ‘The Voice’ Ivan je jedini upravo mogućnost preuizmanja i iz Ivan Dečak, Jacques Houdek, VoiceJacquesova tima preuzeo je Vjekoslava Ključarića uz isprike što mu se nije okrenuo na audiciji.
Ivana Brkašić iz tima Ivan, Ivana Sutlović i Lucija Lučić iz tima Indira, Edgar Rupena i Monika Perić iz tima Tony, Ivona Šimunić i Petra Vurušić iz tima Jacques sinoć su odabrani od strane mentora za nastavak natjecanja, a Vjekoslava Ključarića preuzeo je Ivan iz Jacquesovog tima i zaželio mu dobrodošlicu u svoj tim.
– Nisam se čovjeku okrenuo na audiciji. Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh. Drago mi je da sam dobio drugu šansu. Rockeru, dobrodošao kući – rekao je Ivan svom novom članu tima.
Iduće subote slijedi nam prva od dviju emisija nokauta. U nokaute mentori ulaze s po šest natjecatelja. Svaki natjecatelj, jedan za drugim, pjevat će po jednu pjesmu ispred gledatelja u studiju, a nakon njihovih izvedbi mentori će odlučuti kojih troje natjecatelja vode u sljedeći krug – natjecanje uživo. No, mentorova odluka i u nokautima neće značiti nužno i kraj natjecanja zato što mentori i u nokautima mogu preuzeti po jednog najtecatelja.

Foto: Dario Njavro za HRT