fbpx

Željko Joksimović: Hrvatska publika je fenomenalna i obećajem im koncertni spektakl

Zagreb…

Željko Joksimović u zagrebačkoj Areni nastupit će 15. veljače. 2019. godine, tri godine nakon što je posljednji put rasprodao najveću hrvatsku dvoranu

Željko Joksimović– Moj odnos s hrvatskom publikom je fenomenalan jer Hrvati vole moju glazbu. Naravno da me to veseli i da se volim vratiti u Zagreb gdje imam jako puno prijatelja. Pozivam sve da mi se pridruže na koncertu jer ćemo napraviti večer za pamćenje – rekao je Željko Joksimović.
Beogradski pjevač i jedna od najvećih zvijezda u regiji Željko Joksimović, kojeg žene obožavaju u Areni Zagreb nastupao je nekoliko puta, a u nju se stalno vraća jer ga, kaže Joksimović, vežu lijepe uspomene.
Spektakularan koncert u organizaciji Star produkcije održat će se 15. veljače, 2019. godine u Areni Zagreb i ako je vjerovati dosadašnjem iskustvu, Željko i ovaj put priprema glazbeni spektakl za sve svoje vjerne obožavatelje.
Željko JoksimovićDo sada je objavio šest albuma i osim što izvanredno pjeva, svira više od deset instrumenata te također potpisuje glazbu za filmove i televiziju. Osim publike u regiji jednako ga voli i ona europska i to još od 2004. godine kada je nastupio na Eurosongu s pjesmom ‘Lane moje’ i osvojio drugo mjesto. Upravo je taj nastup, smatra Željko, bila prekretnica za njegovu karijeru.
– Nastup u Istanbulu bio je prijelomni trenutak. To natjecanje mi je donijelo prepoznatljivost u Europi ali i mnoge dobre poslovne prilike – kaže Joksimović, koji je i suprugu Jovanu upoznao dok su vodili Eurosong u Beogradu.
Zagrebačka Arena još jednom će biti poprište vrhunskog glazbenog spektakla, a ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu Eventim već od 109 kuna. Za VIP salon potrebno je izdvojiti 500 kuna, a za VIP ložu 800 kuna.

Foto: Press – Luka Pilipović