fbpx

Željko Krušlin: Gdje je meni pamet bila!

Novi singl…

Njegove pjesme godina tiho i nenametljivo diraju dušu publike svih generacija

Željko Krušlin– Konačno jedna vesela pjesma na hrvatskoj glazbenoj sceni, a Bogu sam zahvalan što ju je šapnuo meni. Bez obzira na situaciju koja vlada u mom okruženju, htio sam ljudima dati razlog da se opuste i radosno pjevaju. Gdje god sam je izvodio do sada, da li sam s gitarom, ili s bendom, naišla je na pozitivne reakcije. Nadam se da ćemo ju još dugo pjevati zajedno. Priznajte, nema onog tko ne pomisli ponekad baš to, ‘Gdje je meni pamet bila’ – poručio je ovom prigodom Željko Krušlin.
Željko Krušlin uz pratnju svojih vjernih saveznika Latina, desetljećima oduševljava emotivnim i iskrenim pjesmama. Njegove balade, ali i lepršave plesne skladbe, neizostavan su dio fonoteka radijskih i televizijskih kuća, kao i svih dobrih fešta.
Nakon što nas je razveselio posljednjom skladbom ‘Godinu za godinom’, nova pjesma Željka Krušlina i Latina ‘Gdje je meni pamet bila’ od danas će zaživjeti u eteru. Kao i bezbroj puta do sada, pjesma je proizašla iz Željkove kreativne radionice, dok su aranžman i produkcija, djelo njegovog dugogodišnjeg prijatelja i suradnika Tomislava Modrića.

Autor glazbe: Željko Krušlin
Autor teksta: Željko Krušlin
Autor aranžmana: Tomislav Modrić
Glazbeni producent: Tomislav Modrić

Foto: Press – Ivan Posavec
Poslušajte:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=V2BxfPXcWhY[/embedyt]