fbpx

Zlatko Dalić: Nema danas ništa lagano

Kvalifikacije…

Moramo ponoviti izdanje iz Slovačke, kaže izbornik Zlatko Dalić

– Moramo jako ozbiljno shvatiti utakmicu i ne popustiti niti u jednom segmentu igre u odnosu na nastup u Trnavi. Agresivnost, odgovornost, disciplina, trčanje i kompaktnost moraju biti na visokoj razini. Moramo biti strpljivi jer bit će nezgodno. Nema danas ništa lagano, bez obzira koliko se naša pobjeda očekuje, i ne zavarava nas činjenica da Azerbajdžan još nema bodova. Moramo ponoviti izdanje iz Slovačke – rekao je izbornik Zlatko Dalić.
Vatreni danas u Azerbajdžanu iščekuju novi kvalifikacijski dvoboj u borbi za Europsko prvenstvo, a izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije.
– Razgovaramo s igračima, upozoravamo, suparnik je dobar. Nadam se da ćemo uspjeti u svom naumu i moramo se postaviti kao favoriti, kao lideri. Nema potrebe za većim promjenama, valjda neće iskrsnuti problemi u zadnji čas. Nećemo ni govoriti tko nedostaje jer imamo sjajne igrače, koji samo moraju ponoviti svoje partije. Ne opterećujemo se statistikama, odupiremo se svemu što je nebitno, nama je cilj osvojiti 15 bodova za plasman na Europsko prvenstvo – zaključio je izbornik Zlatko Dalić.
Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je nakon Slovačke u Azerbajdžan te će na krilima odlične igre i uvjerljive pobjede u Trnavi (4:0) pokušati osvojiti još tri boda u borbi za plasman na europsku smotru sljedećeg ljeta.

Azerbajdžan – Hrvatska
Kvalifikacije za EP 2020., Skupina E
9. rujna 2019. godine, 18:00 CET
Bakcell Arena, Baku

Foto: Press – Hrvatski nogometni savez