fbpx

8. Vikend amaterskog kazališta

Dom mladih…

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Vikend amaterskog kazalištaPrvi vikend u lipnju, 3. i 4. lipnja 2017. godine, u koprivničkom Domu mladih rezerviran je za 8. VAK – Vikend amaterskog kazališta, kojeg pripremaju polaznici Dramskog studija Ludens teatra. U dva dana festivala, publika će moći vidjeti predstave koje su kroz sezonu pripremali polaznici.
Na festivalu će, u subotu 3. lipnja, biti izvedene predstave: ‘Strawberry fields’ srednje skupine (Tišina u ulici), koja je na rasporedu u 18.00 sati, zatim predstava ‘Čelične magnolije’ Amaterskog kazališta iz Gospića u 20.00 sati. Drugi dan 8. VAK-a, 4. lipnja, bit će otvoren u 17.30 sati kad je na rasporedu otvaranje izložbe scenografske radionice pod nazivom ‘Što se krije iza paravana’. Slijedi predstava ‘Neobična šuma’ najmlađe skupine (Žute lisice) u 18.00 sati, a festival će zatvoriti Kaotis teatralis predstavom ‘Ispod površine’ s početkom u 19.00 sati.
Ulaz na sve predstave je besplatan, a ovim će festivalom završiti sezona za polaznike Dramskog studija, dok Ludens teatar priprema još jedan festival u srpnju.

Foto: Press