fbpx

Otvoren natječaj: Adria Muzzik Video Awards 2020.

Natječaj za Festival kratkog glazbenog filma – Adria Muzzik

– Festival kratkog glazbenog filma je glazbeno-filmska manifestacija koja želi prezentirati i potaknuti razvoj glazbene industrije i filmske i videoprodukcije u regiji. Festival Adria Muzzik Video Awards 2020. vrednuje ostvarenja u glazbenoj, filmskoj i videoprodukciji kroz glazbenu žanrovsku selekciju (pop, rock i srodni moderni glazbeni žanrovi) i filmske strukovne nagrade. Online TV festival Adria Muzzik Video Awards 2020. predstavit će produkciju kratkih glazbenih filmova objavljenih u periodu od 1. siječnja 2018. do 31. prosinca 2020. u Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Makedoniji i Bugarskoj. Radovi se mogu prijaviti do 15. siječnja 2021. godine. Žiri će objaviti liste nominiranih spotova 15. veljače, a gledateljice/i će moći glasati za najbolje u 14 kategorija do 28. veljače – poručuju organizatori.

Adria Muzzik

Gledateljice/i TV kanala Muzzik, RTS 3, CMC i drugih televizija iz regije koje su partneri projekta moći će se kroz seriju posebnih emisija upoznati s ostvarenjima izvanredne regionalne videoprodukcije. Na web stranici www.muzzik.tv moći će glasati za nominirane radove, a preko Android aplikacije MUZZIK TV i pratiti specijalni festivalski TV kanal Adria Muzzik Video Awards.
Nagrade izvođačima dodjeljuju se u kategorijama: Najbolji video, Video novog izvođača, Rock video, Hip-hop video, EDM video, Pop video, Indie video, Fusion video (World, Etno, Jazz) dok se autorima spotova nagrade dodjeljuju u kategorijama: Najbolja režija i art direkcija, Najbolja kamera, Najbolja montaža i postprodukcija, Najbolja koreografija i art direkcija.
Mail za prijavu: [email protected]
*mail treba sadržavati naziv i kontakt izvođača, link videospota, godinu izdanja i ime izdavača.

Foto: Press – Adria Muzzik