Gostovanje: Hit komedija Ocat i sin
By redakcija On 4 tra., 2018 At 02:50 PM | Categorized As Kazalište, Kultura | With 0 Comments

Joza Ivakić…

Ulogu tate, u predstavi Ocat i sin, igra Zlatan Zuhrić Zuhra, veteran kazališnog humora, a ulogu sina Tin Sedlar

Ocat i sinU nedjelju, 8. travnja 2018. godine s početkom u 20.00 sati, u vinkovačkom kazalištu pogledajte HIT komediju ‘Ocat i sin‘ u organizaciji Star Media. U ovoj komediji vidi se generacijski jaz oca i sina, a u suživotu različitih generacija možemo se zaista svi prepoznati. I dok otac predstavlja stariju generaciju i teži sigurnijim metodama, sin je tipičan primjer modernog dečka koji voli sve što vole mladi. Otac je isplanirao cijeli dan, no sin ima druge planove jer se sprema na spoj. Ponosni otac koristi sve svoje moći i životno iskustvo kako bi sina pripremio na najbolji mogući način.
Ulogu tate punog iskustva igra Zlatan Zuhrić Zuhra, veteran kazališnog humora, a ulogu sina Tin Sedlar, stand up komičar i član studija smijeha.
Sjajna glumačka ekipa već je postala pravi miljenik hrvatske publike, a o tome svjedoči i 50 izvođenja ove komedije s kojom su obišli Hrvatsku od premijere u travnju 2017. godine.
– Dođite na 80-ak minuta urnebesne zabave i smijanja do posljednjeg daha, a ni suze smijalice nisu isključene! Predstava će vas odvući od zamorne svakodnevice i uvući u zabavni svijet međugeneracijskih odnosa ispunjenih humorom i sjajnom atmosferom. Zbog popularnosti predstave uvijek se traži karta više, a ulaznice se rasprodaju nekoliko dana prije predstave. Komedija je zaludila cijelu Hrvatsku i u kojem god gradu se prikazuje, rasprodana je. Osigurajte si ulaznice na vrijeme jer će biti gužva i nasmijte se do suza – poručuju iz kazališta.

Uloge: Zlatan Zuhrić Zuhra i Tin Sedlar
Cijena ulaznice: 40 kuna.

Foto: Press

comment closed