fbpx

Pero Kozomara: Pjesmom vratiti osmijeh na lice!

Samo njoj ću pivat…

Nova pjesma nekarakterističnog je zvuka za klapu, žanra kojeg nazivaju ‘dalmatinskim reggaeom’

Pero Kozomara, klapa– Pjesma je neuobičajena za klapski žanr, ali to smo i željeli. Ideja je bila napraviti veselu zafrkanciju, koja će ljudima vratiti osmijeh na lica i natjerati ih da zaplešu te zapjevaju s nama. Poseban gušt nam je specijalni gost u spotu, naš dragi prijatelj Jole, koji glumi američkog turista – rekao je skladatelj i osnivač klape Rišpet, Pero Kozomara.
Splitska klapa Rišpet, poznata po hitovima ‘Kad je pošla ća’, ‘Mislin samo na te’, ‘Fališ mi’, kao i duetima s Mišom Kovačem ‘Sunce Pero Kozomara, klapami od tebe dolazi’ te Jelenom RozgomPrsti zapleteni‘, ovoga puta publici je pripremila nešto potpuno drugačije. Pjesma ‘Samo njoj ću pivat’, nekarakterističnog je zvuka za klapu, žanra kojeg nazivaju ‘dalmatinskim reggaeom’.
Veseli Rišpetovci u spotu, nakon što su po velikim vrućinama kopali na gradilištu pa s prijateljem Jolom na Peristilu zabavljali japanske turiste, na kultnim Bačvicama zaigrali su – ne popularni picigin već, po prvi put na ovoj plaži – balote! Kako je bilo na snimanju, pogledajte u fotogaleriji.

Foto: Saša Burić
Fotogalerija: [nggallery id=594]