fbpx

Holivudska zvijezda Brad Pitt vraća se sa stilom

Brad Pitt – Brzina metka

Kao grom iz vedra neba stigao je službeni trailer za film kojeg će gledatelji narednih mjeseci nestrpljivo očekivati da stigne u kina. Brad Pitt. Brzi vlak. Akcija. Japan.

Brad Pitt

I da, ne zaboravimo to malo začiniti s vrhunskom zabavom i humorom. Riječ je o akcijskom trileru Brzina metka (Bullet Train) a priča se vrti oko grupe osebujnih najboljih svjetskih ubojica u potrazi za misterioznom aktovkom. Međutim, potraga se odvija u super brzom vlaku kroz Japan, a ubojice ni ne znaju da su njihove misije na neki način povezane.

Ipak, naš glavni junak je Ladybug (Brad Pitt) kojemu je ovo trebao biti samo lak povratnički posao…

Sve je ovo što se može saznati i vidjeti iz objavljenog prvog službenog trailera. Ono što možemo izdvojiti kao fun fact jest da je Pitt sudjelovao skoro u svim vlastitim kaskaderskim scenama u filmu.

Među ostalim glumcima pojavljuju se Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon i Benito A Martínez Ocasio.

Redateljski dio posla pripao je Davidu Leitchu (Hobs & Shaw, John Wick, Deadpool 2, Atomska plavuša) koji ima već bogatu suradnju s Pittom, kao redatelj i kao njegov dvojnik za kaskaderske scene. Scenarij potpisuju Zak Olkewicz i Kotaro Isaka.

Prve reakcije publike na službeni trailer su i više nego pozitivne. Ali, sigurni smo da će Brad Pitt i Brzina metka ispuniti i ona najzahtjevnija očekivanja kada film za nekoliko mjeseci stigne u kina.

Foto: Press Con film
Video: