fbpx

Tarik Filipović: Svima nedostaje legendarni Mirko Miočić

Potjera…

U četvrtak 600. izdanje HRT-ova kviza Potjera

Tarik Filipović– Bit će zanimljivo; dramaturški smo najkvalitetniji kviz, brzi smo, intenzivni, mora se imati i pokazati znanje i timski rad; lovci su fenomenalni i uhodana smo ekipa koja je još uvijek svježa, premda smo tek na šestotoj emisiji – rekao je na snimanju šestotoga izdanja popularnoga HRT-ova kviza voditelj Tarik Filipović, dodajući kako svima nedostaje legendarni lovac Mirko Miočić.
Hrvatska radiotelevizija (HRT) u četvrtak 1. veljače na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) s početkom u 18.10 sati prikazat će jubilarno, 600. izdanje kviza Potjera, koji se prikazuje već petu sezonu. Četiri natjecatelja i lovkinja Morana Zibar u opuštenoj su atmosferi ušli u studio u slavljeničkome raspoloženju s brojkom 600, a sjajno raspoloženi voditelj Tarik Filipović, zaštitno lice kviza, najavio je uzbudljivu emisiju.
PotjeraNatjecatelji šestote emisije na snimanju su bili sjajno raspoloženi te su otkrili na koje su se sve načine pripremali za svoj nastup te jesu li dugo učili kako bi položili gradivo i opravdali očekivanja.
– Da, da, bilo je i Googlea i enciklopedije; pripreme su bile duge i opsežne, imali smo i visinske i nizinske pripreme, kao i one na srednjoj razini, tako da smo spremni. Trema? Ne postoji! Drago nam je da smo dio ekipe ove šestote emisije, no bit će nam još draže ako nakon emisije odemo kući pjevajući, dakako, punih džepova – rekli su natjecatelji.
Lovkinja s kojom će odmjeriti snage u emisiji jest Morana Zibar, koja nam je izjavila kako će emisija biti uzbudljiva te će zasigurno opravdati očekivanja gledatelja koji je prate već petu sezonu uz veliku popularnost.
Potjera– Očekujem jako dobru borbu, ekipa je vrlo dobra jer naše slavljeničko izdanje i treba biti takvo da frca znanjem; bit će i zezancije, no očekujem kvalitetnu Potjeru i kvalitetne protivnike. Sve ćete uskoro vidjeti – najavila je HRT-ova lovkinja Morana Zibar.
O zanimanju za Potjeru govore i podatci o gledanosti – ta je emisija naime često među deset najgledanijih sadržaja na svim nacionalnim televizijama. Prema podatcima o gledanosti s početka ove godine, HRT-ovu Potjeru svakoga dana prosječno prati oko 350.000 gledatelja, dok je najgledaniji ovogodišnji nastavak imao gledanost od 10,6 % opće populacije (AMR), odnosno pratilo ga je 434 458 gledatelja.
Osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) jubilarno, šestoto izdanje HRT-ova kviza Potjera bit će moguće pratiti i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press – Krasnodar Peršun za HRT