In memoriam Mirjana Rogina
By redakcija On 28 stu., 2017 At 01:13 PM | Categorized As Film, Kultura | With 0 Comments

Hrvatska…

Hrvatska radiotelevizija večeras prikazuje Tri muškarca Melite Žganjer – In memoriam Mirjana Rogina

Mirjana RoginaHrvatska radiotelevizija (HRT) u sjećanje na glumicu Mirjanu Roginu na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) večeras s početkom u 21.00 sat prikazuje film Tri muškarca Melite Žganjer. Prerano preminula glumica Mirjana Rogina ostat će zapamćena po brojnim televizijskim i filmskim ulogama.
A u Tri muškarca Melite Žganjer tumači naslovnu ulogu prodavačice u slastičarnici koja dijeli stan s još dvije prijateljice te želi upoznati muškarca svojega života. Njezine prijateljice Eva i Višnja također su neudane, a Melitin je muški ideal Juan, junak iz španjolske serije Robinja ljubavi, koju svakodnevno gleda na televiziji. No, istodobno joj se sviđa i mladić iz susjedstva, dostavljač kolača Janko.
Film Tri muškarca Melite Žganjer scenaristice i redateljice Snježane Tribuson, nastao 1998. godine, priča je o običnim malim ljudima čiji se životi miješaju sa sanjarijama isprepletenim oko fiktivnih lica televizijskih sapunica.
Osim na Drugome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 2) film Tri muškarca Melite Žganjer bit će moguće pogledati i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.

Foto: Press – HRT

comment closed