fbpx

Jelena Rozga o Božiću, odmoru u Ateni i zdravlju

Lijepa glazbenica…

Jelena Rozga je čitateljima portala Scena.hr u 2019. godini poželjela puno zdravlja

Jelena RozgaJelena Rozga raduje se božićnom ručku s roditeljima i majčinoj kuhinji te druženju s prijateljima na splitskoj rivi. Božić je dočekala s najbližima. Nakon brojnih nastupa u prosincu, lijepa Jelena odlazi na odmor u Grčku.
– Odmor ću provesti u Ateni sa svojom nećakinjom, koja je već velika djevojka. S njom je tako lijepo putovati. Lea je jedna prekrasna mlada dama, fina emotivna duša. Podsjeća me na mene. Jako je osjetljiva kao i ja – otkrila je Rozga za portal Scena.hr.
Jelena RozgaLijepa glazbenica sudjelovala je u humanitarnoj akciji ‘Želim život’ Zaklade Ana Rukavina i Nove TV. Tom prilikom naglasila je važnost brige o zdravlju.
– Već se godinama borim sa štitnjačom. Prije sam zanemarivala takve stvari, stavila bih posao na prvo mjesto. Sad sam to promijenila i svoje zdravlje sam stavila na prvo mjesto. Puno me bolest promijenila. Postala bolja prema sebi – rekla je Jelena za portal Scena.hr te dodala:
– Ovo je zaista hvalevrijedna akcija Zaklade Ana Rukavina. Ovo je velika stvar i veliko je zadovoljstvo biti dio toga.
Jelena se veseli novim glazbenim projektima u idućoj godini.
– Odmah na početku iduće godine izlazim s novom pjesmom, a onda ulazim u studio i radim nešto zaista lijepo. I jedva čekam da to izađe – naglasila je Jelena te čitateljima portala Scena.hr poručila:
– U 2019. godini svima želim puno zdravlja.

Foto: Scena.hr