Klapa Rišpet: Ajme šta te volin

Pravo iznenađenje klape Rišpet, nova pjesma ‘Ajme šta te volin’!

Uvijek originalna i izuzetno kreativna klapska ekipa, ponovno je pogodila. Klapa Rišpet, predstavlja novu ‘razigranu’ pjesmu i video spot ‘Ajme šta te volin’, koji će zasigurno obilježiti mjesece pred nama. Vesela skladba, koja mami osmijeh na lice, ujedno je i najava novog, dugoočekivanog, trećeg studijskog albuma naziva ‘Šta mi ljube oćeš kazat’, koji će svjetlo dana ugledati već idući mjesec. Relativno mladi, ali tako dobri i poznati, najlakše bi bilo opisati devetoricu članova, uz čije se pjesme od rujna 2011. godine, zaljubljuje, veseli, ali i tuguje.

klapa rispet

‘Ajme šta te volin’, itekako je dostojna nasljednica pjesme ‘Maka, maka’, koja već nekoliko mjeseci vlada regionalnim eterom. Kao i uvijek, Pero Kozomara potpisuje glazbu, Sanja Tafra ovaj put je napisala stihove, a aranžer je klapin dugogodišnji suradnik Leo Škaro.
‘“Ajme šta te volin” nazvao bi i’splitskom sretnom pjesmom’, jer je pjevaš kada želiš, da te svi čuju i da im glasno kažeš, ‘Ajme, zaljubija san se!’ Pokušali smo u nju prenijeti onaj osjećaj lupanja srca, sto na sat u trenutku kada ugledaš voljenu osobu, te ono što joj u tom trenutku želiš poručiti. Ovo je apsolutno jedna vesela pjesma, brzog ritma i zaraznog refrena i siguran sam da će je pjevati svi zaljubljeni.

Rišpet

Smatram je idealnom, da upravo s njom najavimo novi, treći album Rišpeta.’, poručuje ovom prigodom Pero Kozomara.
Klapa Rišpet, nije nas razočarala ni ovoga puta, kada je u pitanju video spot. Pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića, upečatljivi kadrovi snimljeni su u Maškovića hanu Vrana Pakoštane.
Da je bilo zabavno i veselo na samome snimanju, ne sumnjamo, a sve to pogledati možete na YouTube linku.

Klapa Rišpet: Ajme šta te volin
Autor glazbe: Pero Kozomara
Autor teksta: Sanja Tafra
Autor aranžmana: Leo Škaro
Glazbeni producent: Leo Škaro/Pero Kozomara
Tonski snimatelj: Leo Škaro
Mix mastering: Leo Škaro
Redatelj: Igor Ivanović/Sandra Mihaljević

Foto: Press – Pero Kozomara