Humanitarni koncert Moja učiteljica zove se nada

Zagreb…

Humanitarni koncert Zagrebačke filharmonije i prijatelja u sklopu akcije ‘Moja učiteljica zove se nada’

Medijski pokrovitelj Scena.hr

Humanitarni koncert

Humanitarni koncertZagrebačka filharmonija će u petak, 22. prosinca 2017. godine s početkom u 20.00 sati, održati humanitarni koncert ‘Moja učiteljica zove se NADA‘ u sklopu humanitarne akcije Rotary cluba Zagreb 1242 ‘Pokaži ljubav – za Školu u bolnici‘.
Koncertom Zagrebačke filharmonije i prijatelja prikupljat će se financijska sredstva za opremanje e-učionice Škole u bolnici koja djeluje u sklopu Osnovne škole Izidora Kršnjavog.
– Nastava za djecu koja se nalaze na dugotrajnom liječenju u bolnici bit će lakša i kvalitetnija uz pomoć e-učionice: pametnih ekrana i laptopa koji će djeci uljepšati njihove mnogobrojne bolničke dane i učiniti njihovu svakodnevicu veselijom, a pomoći će im i da budu u stalnom kontaktu sa svojim školskim kolegama i kolegicama – poručuju organizatori.
Na koncertu koji će omekšati i najtvrđe srce, orkestar Zagrebačke filharmonije nastupit će pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, a posebnom će ugođaju pridonijeti izvedbe Tedija Spalata, Tonija Cetinskog, Nene Belana, Amire Medunjanin, Gabi Novak, Matije Dedića, Saše Lozara, Natali Dizdar, Stjepana Hausera i klape Šufit.
– Putem humanitarnog telefona 060 9004 koji je otvoren stalno, direktnim donacijama na poseban žiro račun akcije IBAN HR0423900011500126042 te kupnjom ulaznica za koncert sakupljat će se sredstva za ovu humanitarnu akciju – pozivaju organizatori.
Zagrebačka filharmonija, Oliver i prijatelji očekuju Vas u petak, 22. prosinca 2017. godine u 20.00 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Koncert će imati direktan prijenos putem nacionalne televizije, s uključenim popratnim televizijskim programima i call centrom u kojem će na pozive građana odgovarati osobe iz javnog života.

Foto: Press