fbpx

Massimo – Zbog velikog interesa vrata Šalate se otvaraju u 19 sati

Zagreb…

Rasprodane tribine i VIP ulaznice za večerašnji koncert Massimo

MassimoUlaznica za večerašnji koncert Massima na zagrebačkoj Šalati još je jako malo. Tribine i VIP ulaznice su rasprodane, u prodaju je pušten posljednji kontingent ulaznica za parter. Njih će se moći kupiti i večeras na ulazu na Šalatu, a zbog iznimno velikog interesa za koncert, ulaz na Šalatu bit će otvoren već od 19.00 sati.
A večeras nas zasigurno očekuje večer za pamćenje. Nakon najave da njegov spektakl na Šalati otvaraju dvije dame, Elis LovrićIgor GeržinaNina Romić, Massimo je publici koja će doći na koncert priredio još iznenađenja. Ovoga puta to je gostovanje trojice glazbenika koji će pomoći Massimu ovu večer pod otvorenim nebom učiniti nezaboravnom.
Igor Geržina, vrhunski saksofonist i veliki Massimov prijatelj, već je toliko puta gostovao na njegovim koncertima, ali svaki puta udahne novi život njegovim bezvremenskim hitovima. Još uvijek pamtimo njegov uspon na tribine Tvrđave Massimo Savić, Ivan Dečaksvetog Mihovila gdje je publiku zabavio plesnim pokretima i virtuoznom izvedbom.
Ivan Dečak, frontman Vatre i autor trenutačno najvećeg domaćeg hita “Nama se nikud ne žuri”, još jednom će se pridružiti Massimu na pozornici kako bi publici priredili posebnu izvedbu.
Nikša Bratoš, producent i vrsni gitarist, pokazao je još jednom svoj multitalent. Osim što je napravio poseban aranžman za dio koncerta na Šalati, Massimu će se pridružiti i kao gitarist na nekoliko pjesama.

Massimo Savić, Niksa Bratoš

Massimo je ovo ljeto održao preko 20 koncerata u čitavoj regiji te rasprodao dva uzastopna nastupa na šibenskoj Tvrđavi svetog Mihovila, na pulskom Kaštelu i opatijskoj Ljetnoj pozornici. Šalata će biti vrhunac ljetne turneje, a ulaznice za neke sektore već su rasprodane. Ulaznice se prodaju u sustavu Eventima.

Foto: Press – Ana Bonnano, Luka Mladinić