Matko Knešaurek otpjevao Despacito i pobijedio
By redakcija On 30 tra., 2018 At 10:56 AM | Categorized As Glazba, Kultura, LifeStyle, Tech | With 0 Comments

Show…

S pjesmom Despacito Matko Knešaurek odnio svoju prvu pobjedu u TLZP

Matko KnešaurekMatko Knešaurek odnio je ove nedjelje svoju prvu pobjedu u zabavno-glazbenom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato‘ transformiravši se u latino pop senzaciju Luisa Fonsija i otpjevavši jedan od najvećih hitova svih vremena, ‘Despacito‘. Članovi žirija bili su oduševljeni njegovim nastupom, a Matko je ispunio svoje obećanje da će u svakoj emisiji biti sve bolji.
– Meni je jako drago što si ti to svoje proročanstvo napokon ispunio. Bio si odličan, strast između tebe i naše plesačice bila je evidentna – rekao je Damir Kedžo s kojim se složio i Saša.
– Malo jesam bio skeptičan na početku. Uglavnom odlično, ja nemam zamjerke – dodao je Petreković.
– Jako si zgodan i jako dobro pjevaš, iznenađena sam – zaključila je Nives pohvale žirija. Zahvaljujući Matkovoj pobjedi, Nova TV donirat će 10 tisuća kuna udruzi Zipka iz Varaždina koja radi na poboljšanju kvalitete života djece i mladih iz udomiteljskih obitelji.
Pobjeda je ovoga tjedna za dlaku izmakla Maji Bajamić koja je uz pomoć malene Elene Brnić nastupila kao Beyonce, a zajedno su otpjevale njenu pjesmu ‘Listen’.
– Kakav stas, kakva glas, kakva karizma – vi ste dvije predivne dive. Beyonce se ne bi posramila ovakvog nastupa – oduševljeno je rekla Nives i dodala kako osjeća ljubomoru prema Maji zbog izvrsnih nastupa.
– Elena, tebe da Beyonce vidi imala bi ista osjećanja kao što ja imam prema Maji. Koliko si genijalna, bravo! – nije sakrivala oduševljenje.
– Elena, nemoj odustati od pjevanja, mislim da svi klinci koji pokažu da su dobri u nečemu, to trebaju klesati. Stvarno si predivna bila! – pridružio se pohvalama Saša i dodao:
– Majo, ti jednostavno uspiješ naći nešto karakteristično kod izvođača i toga se primiš. Ti si uvijek na svom zavidnom nivou – rekao je.
Kedžo je rekao kako je Elena stvorena za scenu i pjevački posao te kako nikako ne smije odustati jer odlično pjeva.
– Majo, ti si meni apsolutno pjevačko čudo. Znam koliko je tu truda uloženo. Ti si to odradila svjetski i ja ti se divim – kazao joj je Kedžo.
– Sjajno. Meni najbolja mini me kombinacija do sad. Ja sam oduševljen i naježio sam se – komentirao je oduševljeni Petreković transformaciju.

Foto: Press

comment closed